Bunu yapanlar insan olamaz! Alanya'da kan donduran canilik.


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Bunu yapanlar insan olamaz! Alanya'da kan donduran canilik.

Alanya'nın Konaklı Mahallesi'nde bir seraya, çuvalın içine konulup diri diri gömülen yavru köpek hayvanseverler tarafından son anda kurtarıldı. Sosyal medyada kan donduran olaya tepki yağdı..

Takip Et

Antalya'nın Alanya ilçesi Konaklı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, yanından geçmekte oldukları bir seranın içinden gelen hayvan inleme sesini duyan vatandaşlar sesin geldiği noktaya vardıklarında gördükleri manzara karşısında şoke oldu..  Hayvanseverler, yavru bir köpeğin çuvalın içine konulduğunu, bir kazma ile kazılan kuyunun içine atıp üzerine de sebze kasası konularak ölüme terk edildiğini gördü. 

HAYVANLAR EŞİTTİR YAŞAM DERNEĞİ'NE HABER VERİLDİ

Sera içinde hunharca bir hisle ölüme terk edilen yavru köpeği bulan vatandaşlar, köpeğin kurtarılması ve yasal işlemlerin başlatılması için Hayvanlar Eşittir Yasam Derneği'nden yardım istedi.

 

İLGİLİ HABER

 

Olay yerine gelen ve gördükleri karşısında kanının donduğunu belirten Dernek Başkanı Mehmet Ergün "Bu korkunç olayın failin belli. Bu insanlikla ilgisi olmayan, vahşice bir cinayete teşebbüstür. Anlatmaya kelimeler yetmez.. Jandarmaya şikayetimizi ilettik, gerekli yasal işlemleri başlatacağız." diyerek bu konunun peşini bırakmayacaklarını söyledi.

Alanya Yavru Köpek Kurtarıldı

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ TOPLADI.

İnsanlıktan nasibini almamış canilerin bu cinayete teşebbüsüne sosyal medyadan da tepki yağdı. İşte o tepkilerden bazıları:

Yusuf Çolak
"Yusuf Çolak Allah ne diyor. Merhamet etmeyene merhamet edilmez. Can yakan canının yanacagi günü beklesin. O kadar."

Emrah Emrah Balcı
Emrah Emrah Balcı Bunu yapan k..hbe evladı izlemiştir illaki bunu . Ulan a.g oğlu erkeksen şuraya bi yorum at o... çocuğu

Alanya Yavru Köpek Kurtarıldı
Selma Agan
merhamet bunu yapanda yok insanmi değil yaratık zaten şu masum hayvan kadar bile olamiycagini psikopatlar dolu etraf yazik

Fatoş Karadiken
Fatoş Karadiken zaten bu zamanda artik eziyetten baska birsey duymuyoruz guclu olan her kimse gucsuzu eziyor bu vicdansizlik degilde ne yazik degilmi bu hayvana hos insan insana iskence yapiyor hayvana yapilmasi artik sasirtmaz su zulumlere artik bir dur deyin mertce konusma yapmak yerine icinizdeki merhametleri ortaya cikarin artik cekin pis ellerinizi zihniyetlerinizi savunmasizlardan

Mehmet Gul
Mehmet Gul Hayvanlari dili yok bir lazimi tesarit gelmis yaptı is bak allah belasini versin yapan kisi

Berat Yusuf Yıldız
Berat Yusuf Yıldız Vicdansızlık değil o... çocukluğu inşallah aynısını o kişiye de ölmeden yaparlar

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin