Ziraat Bankası 19 Mayıs'ta Türk bayrağını yarıya indirdi


yayincilar/altan-adacay/altan-adacayx60.jpg Kaynak: Altan Adaçay
Ziraat Bankası 19 Mayıs'ta Türk bayrağını yarıya indirdi

Bugün, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı. Ülkenin dört bir yanında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkışı ve Büyük Mücadele'nin ilk adımları coşkuyla kutlanıyor. Evler ve işyerleri Türk bayraklarıyla donatılırken Antalya'nın Alanya ilçesinden gelen çirkin görüntü şoke etti. İsminden T.C'si kaldırılan Ziraat Bankası'nın Alanya şubesi, sadece Ata'mızı kaybettiğimiz 10 Kasım tarihleri ve ulusal yas ilan edildiğinde yarıya indirilen bayrağımızı, yeniden doğduğumuz gün olan 19 Mayıs'ta yarıya indirdi..

Takip Et

Antalya'nın Alanya ilçesinden gelen bir görüntü yok artık dedirtti.. Türk bayrağının gönderde olması gereken en önemli günlerden biri olan bugün, yani, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda Ziraat Bankası Alanya Çarşı şubesinin bahçesindeki bayraklar yarıya indirildi..

Alanya Ziraat Bankası 19 Mayıs Skandalı
Sadece Ata'mızı kaybettiğimiz 10 Kasım'da veya sadece ulusal yas ilan edildiğinde yarıya inmesi gereken bayraklar, Ziraat Bankası bahçesinde 19 Mayıs tarihinde de yarıya indirildi.

SOSYAL MEDYADA YAYILDI, İNFİALE NEDEN OLDU

Çevre esnafın işyerlerini bayraklarla süslediği anlarda banka bahçesindeki bayrağın yarıya indirilmesi, esnafın tepkisine neden olurken, Alanya Televizyonu (ATV) Yönetim Kurulu Başkanı Servet Sipahioğlu'nun sosyal medya hesabından gündeme getirdiği olay kısa sürede yayıldı ve bir infiale yol açtı..

Alanya Ziraat Bankası 19 Mayıs Skandalı
Gelen tepkiler üzerine bankanın bahçesindeki bayraklar tekrar göndere çekildi.

Sosyal medyadan gelen tepkiler karşısında banka bahçesindeki bayraklar tekrar göndere çekildi.

Ziraat Bankası Alanya 19 Mayıs Skandalı
Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti..
Alanya Ziraat Bankası 19 Mayıs Skandalı
Alanya'da esnaf işyerlerini bayraklarla donattı
Kaynak: Altan Adaçay

Youtube Kanalımızı Takip Edin