Zeytin Dalı’nda öldürülen terörist sayısı 1641 oldu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Zeytin Dalı’nda öldürülen terörist sayısı 1641 oldu

Zeytin Dalı Harekatı'ndan son dakika açıklaması geldi.. Afrin'deki hainlere yönelik düzenlenen harekatta öldürülen terörist sayısı 1641'e yükseldi. Ayrıca; İkidam, Şeltah ve Mersava köyleri de daha teröristlerden temizlendi.

Takip Et

SON DAKİKA. ZEYTİN DALI, AFRİN'İ TERÖRDEN TEMİZLİYOR..

Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan son açıklamada; “Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 1641’e yükseldi” denildi.

Afrin'e Zeytin Dalı Harekatı'nın bugün 31. günü. Türk Silahlı Kuvvetleri'nce, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 1641 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

4 KÖY DAHA TERÖRİSTLERDEN TEMİZLENDİ 

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), Zeytin Dalı Harekatı'nda Afrin'in İkidam, Şeltah ve Merseva köyleri ile 687.Tepe'sini teröristlerden arındırdı.

TSK ve ÖSO, Afrin'in kuzeyindeki Şeran beldesine bağlı İkidam, Şeltah ve Merseva köyleri ile Racu beldesinin batısındaki 687. Tepe'yi terör örgütü PYD/PKK'dan kurtardı.

TERÖR HEDEFLERİ ÇOKLU ROKETATARLARLA  VURULUYOR

Kilis'te konuşlu bulunan ateş destek vasıtaları, fırtına obüs topları, tank ve çok namlulu roketatarlar (ÇNRA) tarafından Afrin'daki PKK/PYD hedefleri vurulmaya devam ediliyor.

Zeytin Dalı Harekatı 31'inci gününde sürerken, Mehmetçik ile Özgür Suriye Ordusu askerlerinin Afrin kırsalında ilerleyişi sürüyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin