Yüksekova'dan yine acı haber: 1 Şehit, 8 Polis Yaralı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Yüksekova'dan yine acı haber: 1 Şehit, 8 Polis Yaralı

Son dakika haberi... Hakkari'den yine acı bir haber geldi... Yüksekova'da PKK'nın hain saldırısı ile şehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Bedirhan'ın acısını henüz tazeyken Türkiye dün Yüksekova'dan gelen başka bir haberle sarsıldı. Görevden dönen özel harekat polislerini taşıyan araca el yapımı patlayıcı ile saldırı düzenlendi. Saldırıda 26 yaşındaki özel harekat polisi Recep Emre Yılmaz şhit olurken 8 polis yaralandı. Peş peşe gelen saldırılar akıllara 'Yüksekova'da neler oluyor?' sorusunu getirdi.

Takip Et

Son dakika haberi... Hakkari'nin Yüksekova ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıktaki Büyükçiftlik beldesi Susak Deresi mevkisinde görev yapan Astsubay Çavuş eşi Serkan Karakaya'yı ziyaretten dönen Nurcan Karakaya (25) ve yanındaki 11 aylık oğlu Mustafa Bedirhan’ın bulunduğu otomobil PKK’nın bombalı saldırısı sonucu infilak etmiş. Hain saldırı Nurcan Karakaya ve oğlu Mustafa Bedirhan Karakaya şehit olmuştu.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİNE HAİN TUZAK

Türkiye’nin yüreğini yakan ve ülkeyi teröre karşı tek vücut haline getiren alçak saldırının acısı daha tazeyken, bölgeden bir saldırı haberi daha geldi. Dün saat 23.00 sıralarında Yüksekova Çobanpınar Köyü Meskan Tepe mevkiinde görevden dönen zırhlı polis aracının geçişi sırasında, PKK’lı teröristlerin yola önceden yerleştirdiği el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada 1’i ağır 8 Özel Harekat polisi yaralandı.

Yüksekova'dan yine acı haber: 1 Şehit, 8 Polis Yaralı
Ağır yaralaı olarak hastaneye kaldırılan Özel 26 yaşındaki Harekat Polisi Recep Emre Yılmaz şehit oldu.

YARALI POLİS ŞEHİT DÜŞTÜ!

Hastanede tedavi altına alınan polislerden, Recep Emre Yılmaz (26), yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Bölgede teröristlere yönelik hava destekli operasyonlar başlatıldı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin