Vatanım Sensin Veda ile final yapıyor - İşte son fragman


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Vatanım Sensin Veda ile final yapıyor - İşte son fragman

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Vatanım Sensin hayranlarına kötü haber.. Dizinin 59. Bölüm ve Veda fragmanı Fragmanı yayınlandı. Mustafa Kemal Atatürk'ün subayı olduğu ortaya çıkan ve yakalanan Cevdet'in konuşması için, Azize'ye Cevdet'in gözleri önünde işkenceye yapılıyor.. Kanal D'nin Demirören grubuna satılmasının ardından ilk yayından kaldırılacağı iddia edilen Milli Mücadele ve İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşunun konu edildiği Vatanım sensin veda ediyor..

Takip Et

Milli Mücadele'de en önemli dönemece girilmiştir. Mustafa Kemal Atatürk'ün askeri olduğu ortaya çıkan Kuvvacı Miralay Cevdet, konuşması için işkenceye maruz kalırken, hiç beklemediği bir anda can evinden vurulur. Eşi Azize de Yunan askerlerince yakalanır ve artık karşısındadır ve ona da işkence yapılmaktadır. Öfkeden deliye dönen Cevdet, Yunan Kumandanı Filippos'tan intikam alabilmek için kurtulmaya çalışır.

Vatanım Sensin Final, Veda bölümü
Vatanım Sensin Final

CEPHEDE TÜRK ASKERİNİN AYAK SESLERİ

Mustafa Kemal Atarürk'ün 'Hattı müfaa yoktur sathı müdafaa vardır...' emrinin ardından cephede çatışmalar giderek büyür ve Türk askerlerinin verdikleri onurlu mücadele, işgalci devletlere zor anlar yaşatır. Cephede savaşan Yakup, önemli yaralar alır ve yanında Yıldız, ona destek olmaktadır. Savaşın gidişatını değiştirebilecek isimlerden olan Leon, var gücüyle savaşmaya devam eder. Mustafa Kemal Paşa'nın emirleriyle hareket eden Türk Ordusu, savaştan galip çıkabilmek için büyük uğraş vermek zorunda kalacaktır.

VATANIM SENSİN FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI 

Vatanım Sensin, merakla beklenen final bölümüyle 7 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Vatanım Sensin Final, Veda bölümü
Vatanım Sensin Final

Azize üç çocuğu ve kayınvalidesi ile zorlu bir mücadelenin içinde bulur kendini... Canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla ve savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele ederek yetiştirir çocuklarını.

1919 yılında, Yıldız güzeller güzeli, gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise gönlündeki aşk acısıyla ve kendisine dair öğrendiği hazin sırla yaşamaya çalışan serseri bir mayın gibidir. Azize her birinin dertleriyle uğraşmaya çalışırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceği haberi ile sarsılırlar. Oysa bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecektir. Ama hiç ummadıkları bir şekilde...

Vatanım Sensin Final, Veda bölümü
Vatanım Sensin Final

Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına hazırlandığı 1919 senesinin baharı, Azize ve Cevdet'in de hayatlarında yeni bir dönemi başlatacaktır.

Görünür ve görünmez düşmanların gölgesinde, yolları tekrar kesişecek, hayatları bu kesişme yüzünden alt üst olacaktır. Zaferler ve mağlubiyetler görecekler, ayrılıklar ve kavuşmalar yaşayacaklar, umudun ve buhranın ateşiyle yanacak ve gerçek sevginin, gerçek vefanın, gerçek ihanetin ne olduğunu öğreneceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi, küllerinden doğan yepyeni bir ülkenin kaderiyle bir yazılacaktır.

Vatanım Sensin ; Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların,  her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesidir bu... 

Vatanım Sensin Final, Veda bölümü
Vatanım Sensin Final

Yapım: O3 Medya
Yönetici Yapımcı: Onur Güvenatam
Uygulayıcı Yapımcı: Banu Gündoğdu
Yaratıcı Yapımcı: Yağmur Taylan, Durul Taylan
Yönetmen: Yağmur Taylan, Durul Taylan, Burak Arlıel
Senaryo: Uygar Şirin, Deniz Gürlek, Melek Seven, Melih Özyılmaz
Müzik: Yıldıray Gürgen

Oyuncular: Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Levent Can (Filipos), Fatih Artman (Yüzbaşı Yakup), Miray Daner (Hilal), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Berker Güven (Aleksi), Ahmet Rıfat Şungar (Vecihi), Esra Ruşan (Emine), Merve Dizdar (Efsun), Devrim Özkan (Meryem), Ahmet Uğur Say (Lütfü), Erman Bacak (Arnavut Cezmi), Ali Hikmet Kürekçi (Osman) ve Celile Toyon (Hasibe).

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin