Van'dan kara haber: 1 Kahraman şehit.. 8 PKK'lı hain öldürüldü...


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Van'dan kara haber: 1 Kahraman şehit.. 8 PKK'lı hain öldürüldü...

Son dakika haberi Van'ın Başkale İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 1 kahraman askerimiz şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Aynı operasyonlarda devam eden çatışmalarda 3 PKK'lı terörist de öldürüldü. Öte yandan Hakkari'nn Şemdinli ilçeisnde ise İHA'ların tespit ettiği 5 PKK'lı hain öldürüldü

Takip Et

Van'ın Başkale İlçesi Esenyamaç Mahallesi kırsalında yürütülen operasyonlar sırasında PKK'lı teröristlerle sıcak temmas sağlandı. Çıkan çatışmada 1 asker şehit olurken, 2 asker de yaralandı. Operasyonlarda 3 PKK'lı terörist de öldürüldü. Helikopterle Van'a sevki edilen yaralı askerlerin sağlık durumlarını iyi olduğu belirtildi. Bölgede başlatılan operasyon sürüyor.

HAKKARİ'DE 5 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi'nde İnsansız Hava Aracı(İHA) ile tespit edilen 5 PKK'lı terörist, yapılan hava harekatıyla etkisiz hale getirildi.

Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, Şemdinli ilçesine bağlı Çatalca köyü kırsal alanında İnsansız Hava Aracı (İHA) ile  tespit edilen 5 PKK'lı bölücü terör örgütü mensubunun yapılan hava harekatıyla etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin