Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’dan Andımız karşıtlarına FETÖ benzetmesi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’dan Andımız karşıtlarına FETÖ benzetmesi

MHP Mersin Milletvekili ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Çanakkale'de konuştu. Danıştay 8.Dairesinin vermiş olduğu karar ile andımızın tekraren okutulmasına tepki gösterenlere seslenen Kılavuz "Türk'ün Andıyla uğraşmayın!... Andımıza karşı çıkanlar FETÖ zihniyetli memleket düşmanlarıdır" dedi.

Takip Et

Türkiye Kamu-Sen ve TÜRKAV Çanakkale Temsilciliklerini ziyaret eden Olcay Kılavuz; Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İçdaş Kongre Merkezi'nde, Ülkü Ocakları Çanakkale İl Başkanlığı tarafından tertip edilen Cumhuriyet Şöleni'ne katıldı.

“ANDIMIZ TEKRAR OKUTULACAKTIR”
Şölende konuşma yapan Kılavuz, Danıştay 8.Dairesinin vermiş olduğu karar ile andımızın tekraren okutulması hakkında açıklamalarda bulundu.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’dan Andımız karşıtlarına FETÖ benzetmesi
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz FOTO SÖZCÜ

Kılavuz “Andımız tekraren büyük bir aşkla, şevkle, imanla çocuklarımıza, yavrularımıza okutulacaktır. Ama ne hikmetse andımızdan rahatsız olanların sayısı bir hayli çoktur. Neden andımızdan rahatsızlardır? Neden Andımızdan korkmaktadırlar? Biz bunu gerçekten merak etmekteyiz. Bazı iyi niyetliler dışında Andımız adına yakışıksızca açıklamalarda bulunanların tahlil edilmesi gerekiyor. Bu ucuz tiplerin Türklük adına düşmanlıktan başka hiçbir şeylerinin olmadığını görmekteyiz. Türküm demek suç mudur? Neden bunu büyük bir mesele olarak gündeme getiriyorsunuz. Neden memleketimizin başında onca mesele varken, ülkemizde askeri, siyasal, kültürel, diplomatik, ekonomik operasyonlar yapılıyorken bunlara kafa yormak yerine hepimizin şanı, şerefi olan hepimize güç veren; hepimizi ayrı bir ruh haliyle güçlendiren Andımızdan rahatsız olanlar Milli Şuuru sulandırmaya çalışmaktadırlar.” diye konuştu.

“BUNLARIN FETÖ ZİHNİYETINDEN BAŞKA BİR ŞEYLERİ YOKTUR”

“Bunlar gerçekten iyi niyetli insanlar olamazlar” diyen Kılavuz “Bunlar millet memleket düşmanlarıdır. Bunların FETÖ zihniyetinden başka bir şeyleri yoktur. Bu düşünceleri ortaya koyanlar dün FETÖ'ye sağlık, şifa dileyenlerdir. Bugün bakıldığında yine aynı zihniyeti ortaya koyuyorlar. Bunu şiddetle kınıyoruz. Türk'ün Andıyla uğraşmayın! Türk, Allah'ın izniyle andını ebediyete kadar etmiştir.” dedi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin