Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Twitter'a neden girilmiyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Twitter çöktü mü, neden açılmıyor? Twitter'a neden girilmiyor

Twitter’da bugün “teknik sorun arızası” tekrarlandı. Twitter’a girmek isteyen kişiler “Teknik bir sorun var. Fark ettiğin için teşekkürler, bunu yakında düzelteceğiz ve her şeyi eski haline getireceğiz.” notu ile karşılaştı. Peki, Twitter neden açılmıyor? Twitter'in zararları var mı, Twitter'ı nasıl kullanmak gerekir?

Takip Et

Twitter’ın bir süredir sık sık yaşadığı teknik arıza 17 Nisan 2018 günü akşam saatlerinde bir kez daha tekrarladı. Facebok, Youtube ve Instagram’ın ardından dünya çapında en fazla kullanılan sosyal platformlardan olan Twitter’ın teknik arızasıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Öte yandan arızanın kısa süre içerisinde giderilmesi ve Twitter’a yeniden erişim sağlanması bekleniyor. 

TWİTTER'İN ZARARLARI

Twitter'in zararları var mı sorusu çokca sorulan ve merak edilen bir konu; Uzun süreli kullanımlarda sosyal medya bağımlılığı yapabilir. Bilgisayar veya telefon başında uzun süreler geçirilmesi nedeniyle, vücudun iskelet yapısında çeşitli rahatsızlıklar ve mutlaka olumsuz yönde psikolojik bozukluklar gibi başlıca sağlık sorunları sıralanmakta.. Tabi bununla birlikte aşırı derecede sosyal medya kullanımı, sosyal hayatını da olumsuz etkiliyor. Bireyler arası fiziki ve ruhsal iletişime de darbe vuran çağımızın 'maneviyat katili' sosyal medya platformları, asosyal insanların artmasına ve hatta birer sosyopat insanlara dönüşmemize yol açabilmektedir.. Doğru kullanıldığında ise, uzak mesafeleri yakın etmek, anında iletişim kurabilmek,  organizasyonları ve sosyal etkinlikleri hızlı bir şekilde duyurarak daha kalabalık sonuç almak, veya yardım kampanyalarının daha büyük gruplara ulaşmasını sağlamak gibi (Örnekte Olduğu Gibi) faydaları da görmezden gelinmemeli..

TWİTTER NEDİR, NASIL KULLANILIR..

Twitter, kullanıcıların 280 karakter ile sınırlandırılmış "tweet" (Türkçe cıvıldama) adı verilen gönderiler yazabildiği bir sosyal bir ağdır. Jack Dorsey, Noah Glass, Biz Stone, ve Evan Williams tarafından Mart 2006'da oluşturulup Temmuz 2006'da kullanıma açıldı. 2013'te en çok ziyaret edilen 10 internet sitesinden biri oldu ve "internetin SMS'i" olarak tanımlandı.Mart 2016'da 310 milyon aktif kullanıcıya ulaştı.
 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin