Türkiye'ye kokuşmuş ceset yedirdiler. Kimsenin sesi çıkmadı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Türkiye'ye kokuşmuş ceset yedirdiler. Kimsenin sesi çıkmadı!

Akılalmaz olay odatv.com haber sitesinde videolu haber olarak yayınlandı. Dünya genelinde yankı bulabilecek ve Türkiye'yi sarsması gereken korkunç olay ise örtbas edildi. Türkiye'nin amiral gemisi medyalar başta "Hürriyet, Sözcü,Milliyet,Habertürk,Sabah" oda.tv'nin ortaya çıkardığı bu vahşete sessiz kaldı. Türkiye'nin önemli bir entegre tesisinde çekilen görüntülerde onlarca hayvan cesedi(leş) sofralarımıza getirilmek üzere kesimhaneye kepçeyle alınırken görülüyor..

Takip Et

Oda.tv'de yayınlanan ve Gazeteci Yazar Nihat Genç'in de köşesine taşıdığı akılalmaz olay Türkiye gündeminde neden yankı bulmadı ve örtbas edildi. Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bu haberi ve görüntüleri doğruladı. Ancak hiçbir yaptırım veya ceza bile uygulanmadı. Vatandaşa tonlarca hayvan leşini yedirdiler, üstelik firmanın geçmişinde yine benzer skandalların yaşandığı, fakat tanıdıkların devreye girmesiyle konunun sümenaltı edildiği iddia edildi.

ONLARCA HAYVAN CESEDİ KOKUŞMUŞ LEŞ HALİNE GELMİŞ

Videoda, bir kamyondan entegre tesise getirilmiş yaklaşık 50 büyükbaş hayvan ölüsünün bir noktaya yığıldığı görülüyor. Ölen hayvanların kokuşmuş leşleri üzerlerine bir hortumla su tutulduktan sonra çalışanlar tarafından kesilmek üzere yerde sürüklenerek içeriye taşınıyor.. 

İŞTE MİLLETE YEDİRİLEN HAYVAN LEŞLERİNİN O VİDEOSU: 
 

NİHAT GENÇ'İ İSYAN ETTİREN CEVAPSIZ SORULAR:

Hangi görüşte olursa olsun medyanın görevi bu alçak insanları ‘teşhir’ etmektir ve en ağır yaptırımlarla üstüne gitmektir.

- Bu ‘leşler’ kaç milyon kişiye yedirildi?

- Kaç yıldır yediriliyor?

- Hangi ‘şirketler’ yedirdi?

- Ve kaç bin ton leş yedirildi?

- Ve leşlerin yedirilmesine devlet kaç yıldır göz yumuyor?

- Sessiz kalan gazete ve medyanın yazarları da aileleri de yemiştir.!

- Neden kimse sesini çıkartamıyor?

[Nihat Genç'in konuya ilişkin köşe yazısı

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin