Türk, ABD ve Rus Genelkurmay Başkanları Antalya'da


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Türk, ABD ve Rus Genelkurmay Başkanları Antalya'da

Son dakika. Antalya'da çok kritik toplantı.. Türkiye Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın ev sahipliğinde, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Francis Dunford ve Rusya Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Vasilyeviç Gerasimov, Antalya’da bir araya geldi. Kritik toplantının ana konusu Suriye ve Irak'taki son gelişmeler oldu

Takip Et

Genelkurmay Başkanlığı’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada şöyle denildi: “Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi AKAR'ın ev sahipliğinde, ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Francis DUNFORD ve RF Genelkurmay Başkanı Orgeneral Valery Vasilyeviç GERASIMOV'un katılımıyla Antalya'da üçlü bir toplantı düzenlenmiştir.Toplantıda, Suriye ve Irak başta olmak üzere bölgedeki güvenlikle ilgili ortak konular görüşülmektedir.”

Türk ABD ve Rus Genelkurmay Başkanları Toplantısı Antalya

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada ise, "Rusya Silahlı Kuvvetleti Genelkurmay Başkanı Valeriy Gerasimov, Türk Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve ABD Genelkurmay Başkanı Joseph Danford Antalya’da üçlü görüşme yapıyorlar.

Türk ABD ve Rus Genelkurmay Başkanları Toplantısı Antalya

Toplantıda Suriye ve Irak’taki güvenlik konularının görüşülmesi planlanıyor" denildi.

 

Suriye ve Irak'ı görüşüldü Askerler

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin