Tüp Hırsızları Türedi! Kapı Önlerinden Toplayıp Çalıyorlar


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Tüp Hırsızları Türedi! Kapı Önlerinden Toplayıp Çalıyorlar

Antalya'nın Alanya ilçesinde son günlerde artan hırsızlık olayları vatandaşı canından bezdirdi. Bir hafta içinde aynı mahallede defalarca hırsızlık yapan zanlılar güvenlik kamerasına yakalandı.. Çoğumuzun patlama riski nedeniyle daire dışına bıraktığı tüpler, hırsızların yeni hedefi haline geldi.. İşte güvenlik kameralarına yansıyan o anları..

Takip Et

Olay, Alanya'nın Bektaş mahallesinde meydana geldi. Mahalle sakinleri, güvenlik nedeniyle evlerinin dışına bıraktıkları tüplerin yerlerinde olmadığını fark etti.. Çalınan tüplerin yerine yeni alınıp bırakılanlar da aynı hafta içinde ortadan kaybolunca hırsızı yakalamak için binalara güvenlik kameraları yerleştirildi.

Tüp Hırsızları Türedi! Kapı Önlerinden Toplayıp Çalıyorlar
Tüp Hırsızları Türedi! Kapı Önlerinden Toplayıp Çalıyorlar

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler izlendiğinde farklı zamanlarda iki kişinin, yine çalıntı olduğu öğrenilen bir motosiklet ile gelerek tüpleri çaldığı görüldü.  Tüpleri çalınan mahalle bir sakini, ''Sadece tüpler de değil, bisikletler, motosikler hatta kapı önlerindeki ayakkabılar, balkonlara kuruması için astığımız elbiseler de kayboluyordu. Hayat koşulları zor, tüp çok pahalandı, belki ihtiyacı olan birileri almıştır, diyerek bunu basit bir hırsızlık olayı diye geçiştirmiştik. Ama işin bir çete tarafından sistematik olarak organize şekilde yapılan bir hırsızlık olayı olduğunu fark ettik ve durumu polise bildirdik. Umarız bir an önce hırsızlar yakalanır ve biz de rahat bir defes alırız..' dedi..

Alanya Emniyet Müdürlüğü, görüntüler üzerine hırsızların yakalanması için inceleme başlattı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin