Tunceli'ye sızmaya çalışan 2 terörist cehenneme sızdırıldı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Tunceli'ye sızmaya çalışan 2 terörist cehenneme sızdırıldı!

Dün sabah 04.30 sıralarında 30-40 kişilik bir terörist grubunun sızma girişimi sonrası çıkan çatışmalarda 2 PKK'lı hain öldürüldü. Tunceli'Ni Ovacık ilçesine farklı bölgelerden teröristlerin sızacağı bilgisi üzerine güvenlik güçleri tüm giriş ve çıkışları tuttu.

Takip Et

Saat 21.50 sıralarında, Ovacık İlçesi’ne sızma girişiminde bulunan terör örgütü PKK mensupları, yaklaşık 1 kilometre mesafede bulunan Gözeler Yolu mevkiinde fark edildi. Güvenlik güçlerinin yoğun ateş altına aldığı teröristler de karşılık verince çatışma çıktı. Çatışmada PKK’lı 2 terörist silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildi. Bölgeye takviye özel harekat polisleri sevk edilirken, yer yer çatışmaların devam ettiği, silah seslerinin ilçe merkezinden de duyulduğu belirtildi.

FARKLI NOKTALARDAN SIZMA GİRİŞİMİ İDDİASI

İlçeye terörist grupların farklı yerlerden sızma girişiminde bulunacağı bilgisinin alınması üzerine jandarma özel harekat timleri de ilçeye sevk edildi. Polis ve jandarma özel harekat timleri stratejik noktalara konuşlanırken, ilçeye giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı.

TERÖRİSTLER NAZIMİYE’YE SIZMAYA ÇALIŞMIŞTI

Tunceli’de PKK’lı teröristler, bu sabah saatlerinde 30-40 kişilik grupla Nazımiye İlçesi’ne sızmaya çalışmış, güvenlik güçleriyle PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit olurken, 2’si ağır 3 polis memuru da yaralanmıştı. Çatışmada 2 terörist de ölü ele geçirilmişti.   DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin