TSK yayınladı: 40 araçlık terör konvoyu böyle vuruldu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
TSK yayınladı: 40 araçlık terör konvoyu böyle vuruldu

Son dakika.. TSK yaklaşık 40 araçlık terör örgütü PKK/YPG konvoyunu böyle vurdu.. Genelkurmay Başkanlığından, Afrin'de PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan konvoyun vurulduğu bildirildi.

Takip Et

Afrin'de bölgeye terörist ve silah taşıyan PKK/PYD’ye ait 30-40 araçlık konvoy, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) bağlı kara ateş destek vasıtaları ile başarılı bir şekilde vuruldu. Genelkurmay Başkanlığı, teröristlere ait konvoyun imha edilmesi ile ilgili görüntüleri resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesabından paylaştı.

TSK 40 araçlık PKK/YPG konvoyunu vurdu

Genelkurmay'dan yapılan açıklama şöyle:

PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait 30-40 araçtan oluşan ve içinde teröristler ile silah ve mühimmat taşıyan konvoy, 22 Şubat 2018 tarihinde Afrin güneydoğusundan şehre yaklaşırken tespit edilmiş ve şehirden 15 km kadar uzaktayken kara ateş destek vasıtaları ile vurulmuştur.

TSK 40 araçlık PKK/YPG konvoyunu vurdu

Harekât esnasında sadece PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait anılan konvoy hedef alınmış ve her zaman olduğu gibi sivillerin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmiştir.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin