TİP Genel Başkanı Erkan Baş, belediye başkan adayı oldu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
TİP Genel Başkanı Erkan Baş, belediye başkan adayı oldu

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Kocaeli Gebze Belediye Başkan Adayı oldu. Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımda belediye başkan adayı olduğunu duyurdu.

Takip Et

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, sosyal medya X hesabından yaptığı paylaşımda belediye başkan adayı olduğunu duyurdu.

"GEBZE’DEN ADAYLIĞIMI İLAN EDİYORUM"

"Ülkemizin en büyük işçi havzası olan Gebze’den adaylığımı ilan ediyorum" diyen Baş, mesajında şunları belirtti:

* "Sevgili dostlar, ülkemiz yine önemli bir seçim sürecine giriyor. Öncelikle partimize güvenen, belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği için partimize başvuran tüm adaylarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Türkiye İşçi Partisi’nden aday olmak insana ne makam kazandırır ne de para pul; TİP adaylığının anlamı sorumluluk almak, elini taşın altına koymaktır.

* Adaylığı böyle değerlendirdiğimiz için ben de arkadaşlarımdan beklediğim sorumluluğu paylaşıyorum ve ülkemizin en büyük işçi havzası olan Gebze’den adaylığımı ilan ediyorum.

"TEPEDEN TIRNAĞA DEĞİŞMEK ŞART"

* Türkiye’nin işçi partisi Türkiye işçi sınıfının her zaman yanında ve hizmetinde olacak, demiştik. İşçi havzalarının sağ partilerin oy deposu olarak görülüp terk edilmesine asla razı olmayacak ve bu algıyı değiştireceğiz. Çünkü, algılarımızdan alışkanlıklarımıza kadar, tepeden tırnağa değişmek şart! Gebze’yi işçiler yönetecek. Türkiye’yi işçiler yönetecek."

TİP'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da "İşçilerin ilçesinde Türkiye’nin işçi partisi var! Gebze Belediye Başkan Adayımız, Genel Başkanımız Erkan Baş!" denildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin