TFF'den yayın ihalesi açıklaması! Digiturk ile anlaşma sağlanamadı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
TFF'den yayın ihalesi açıklaması! Digiturk ile anlaşma sağlanamadı

Son dakika.. Süper Lig’de yayın ihalesi krizi yeni bir açıklama ile devam ediyor… TFF yayın hakkı sözleşmesinin imzalanması için hakların, ilgili paketlere en yüksek diğer teklifleri veren Saran ile TRT'ye geçtiğini açıkladı.

Takip Et

Türkiye Futbol Federasyonu yeni sezonda mevcut yayıncı Digitürk ile devam edilmeyeceğini açıkladı. 7 Mart’a kadar verilen ek sürede Kulüpler Birliği’nin ve federasyonu talebini karşılayan fiyat artışını karşılamayan Digitürk ihaleden çekildi.

TFF’den yapılan açıklamada Yayın İhale Komisyonu’nun Digiturk ile sözleşme imzalanmasının söz konusu olmadığı karar verdiğini duyurdu.

İşte TFF'nin açıklaması:

"Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 2022-2023 ve devam eden futbol sezonlarını içeren TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devri için düzenlenen ihaleye ilişkin olarak, Yayın İhale Komisyonu'nun aldığı karar gereğince, Paket 4 kapsamında Paket 1-B, Paket 1-C, Paket 1-D, Paket 1-E, Paket 1-F, Paket 2 ve Paket 3 için verilen süre sonunda Krea İçerik Hizmetleri ve Prodüksiyon A.Ş. (Digiturk) ile sözleşme imzalanması söz konusu olmamıştır.

Bu kapsamda, 28.02.2022 tarihli kamuoyu açıklamamızda da duyurulduğu gibi, ihale şartnamesi koşullarında ve şartname ekinde yer alan Yayın Hakkı Sözleşmesinin imzalanması için haklar, ilgili paketlere en yüksek ikinci teklifleri veren Saran Uluslararası Film. Org. Rek. Tic. Paz. A.Ş. ve TRT'ye geçmiş bulunmaktadır."

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin