Tekirdağ'da sahte içki faciası: 6 kişi öldü, 13 kişi tedavi altında


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Tekirdağ'da sahte içki faciası: 6 kişi öldü, 13 kişi tedavi altında

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, sahte içkiden zehirlenerek ölenlerin sayısı bugün 4 kişinin daha ölümüyle 6'ya yükseldi. 13 kişinin tedavisi ise sürüyor. Sahte içkiyle ilgili ilçede büfe işleten Hüseyin Coşkun ile Süleyman Malkoç isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Takip Et

Çorlu'da, perşembe gecesi Hıdırağa Mahallesi Çiçek 4'üncü Sokak’ta bakkalın yanında Pakistan uyruklu Ikhlague Hussam (26) yerde baygın yatarken bulundu.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdığı, Hussam hayatını kaybetti. Yapılan incelemede Hussam’ın sahte içkiden zehirlendiği belirlendi.

Hussam'ın ardında dün Emin Kırcaali, bu sabah Mehmet Pamukçu, Sadık Akın Usal ve Altuğ Oktay'ın ardından öğle saatlerinde de Nurcihan Engin (43) hayatını kaybetti. Engin'in hastaneye dün sabah getirildiği belirtildi. Ölen Nurcihan Engin'in eşinin de hastanede sahte içkiden zehirlenenler arasında tedavi görenler arasında olduğu öğrenildi.

Tekirdağ’da sahte içkiden ölenlerin sayısı 6'ya yükselirken, Çorlu Devlet Hastanesi’nde 13 kişinin tedavisi ise devam ediyor.

2 şüpheli tutuklandı, 3 şüphelinin sorgusu sürüyor

Sahte içkiyle ilgili dün emniyette işlemleri tamamlanan ilçede büfe işleten Hüseyin Coşkun ile Süleyman Malkoç, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin