Tarkan'ın 'Geççek' şarkısına iktidardan ilk yorum: Yakalarsam Muck Muck


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Tarkan'ın 'Geççek' şarkısına iktidardan ilk yorum: Yakalarsam Muck Muck

Megastar Tarkan'ın son şarkısı 'Geççek' sosyal medyanın gündemine oturdu. 'Geççek' şarkısının sözlerinin başta AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümeti hedef aldığı öne sürüldü

Takip Et

Tarkan'ın son çıkardığı tek parçalık şarkısı "Geççek" gündeme otururken şarkıya iktidar kanadından ilk yorum olarak "YAKALARSAM MUCH MUCH" yanıtı geldi.

Şarkı yayınlandıktan dakikalar sonra TV100'de gazeteci Erdoğan Aktaş moderatörlüğünde ekrana gelen Sağlı Sollu programında masaya yatırıldı.

MHP’li Metin Özkan, “Geççek şarkısını Tarkan’a HDP 'sufle' verdi” dedi. Metin Özkan devamında, “Tarkan’a ‘Yakalarsam muck muck’ sözlerini de hatırlar” ifadelerini kullandı. 

Diriliş Postası'nın yazarlarından Murat Özer de Tarkan'ın şarkısının CHP tarafından sipariş edildiğini iddia etti. Canlı yayında tartışma çıktı, Barış Yarkadaş ise bu iddiaya gülerek karşılık verdi.

Erdoğan Aktaş da araya girerek Murat Özer'e, bilgi ve belge sordu. Murat Özer, açıklamasına dayanak olarak şarkıyı CHP'lilerin paylaşmasını gösterdi.

Metin Özkan ise şarkıyı Tarkan'a HDP'nin 'sufle' verdiğini iddia etti. Murat Özer ve Metin Özkan'ın açıklamalarına Korkusuz gazetesinin bir diğer yazarı Gürkan Hacır da karşı çıktı.

Tarkan Geççek şarkısı ile sosyal medyayı yıktı
17.02.2022

Tarkan Geççek şarkısı ile sosyal medyayı yıktı

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin