Tacizci Sandıkları Kapkaççıyı Bayıltana Kadar Dövdüler


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Tacizci Sandıkları Kapkaççıyı Bayıltana Kadar Dövdüler

Adana'da yolda yürüyen kadının cep telefonunu çalmak isteyen kapkaç zanlısı, yardım çığlıkları üzerine vatandaşlar tarafından yakalandı. Kapkaç mağduru kadın çığlık atınca tacize uğradığını düşünen kalabalık kapkaççıyı ölümüne dövdü. Öfkeli kalabalığın elinden polisin kurtardığı zanlı, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Takip Et

Adana'da kapkaç şüphelisi, bir kadının cep telefonunu alıp kaçmak isterken vatandaşlar tarafından yakalanıp, sokak ortasında dövüldü. Aldığı darbelerle yaralanıp yerde hareketsiz kalan şüpheli hastanelik oldu.

ÇANTASINDAKİ CEP TELEFONU ÇALININCA BAĞIRARAK YARDIM İSTEDİ

Merkez Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde S.B. (25), annesiyle birlikte sokakta yürüdüğü sırada bir kişi yaklaşıp çantasındaki cep telefonunu alıp kaçmaya çalıştı. Kadının bağırarak yardım istemesi üzerine vatandaşlar şüphelinin peşine düştü.

VATANDAŞLAR KAPKAÇÇIYI YAKALAYIP DARP ETTİ

Şüpheli vatandaşların kendisini kovalaması üzerine telefonu yere atı kaçmayı sürdürdü. Vatandaşlar bir süre sonra kapkaç zanlısı S.Ö'yü yakalayıp, darbetti.

ALDIĞI DARBELERLE YERDE HAREKETSİZ KALDI

Aldığı darbelerle yaralanıp yerde hareketsiz kalan şüpheli için olay yerine ambulans çağrıldı. Bu sırada olay yerine gelen polis ile sağlık görevlisi olduğunu belirten bir kadın yaralıyı kendine getirmeye çalıştı.

YARALI ZANLI HASTANEYE KALDIRILDI

Yaralı zanlı, sağlık ekiplerince Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. S.B, bilgisine başvurulmak üzere Yarbaşı şehit Erdoğan Çıtak Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin