Suriyeliler Yılbaşı Gecesi Taksim Meydanı'nı işgal etti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Suriyeliler Yılbaşı Gecesi Taksim Meydanı'nı işgal etti

Türkiye'de yılbaşı kutlamalarının sembolü olan Taksim Meydanı bu yıl Suriyelilerin işgaline uğradı.. Çok sayıda taciz ve kavga olayın yaşandığı gecede Suriyelilerin kutlamaları tepki çekti.. . Suriye'deki iç savaşta Mehmetçiklerimiz şehit olurken , Suriyeli erkeklerin oluşturduğu kalabalıkların bayraklı-sloganlı 2019 kutlamaları dikkat çekti.

Takip Et

Taksim Meydanı'nda yabancı uyruklu binlerce kişi yeni yılı kutlamak için bir araya geldi. Burada toplananlar Pakistan, Afganistan ve Suriye bayrakları açtı.

SURİYE BAYRAKLARIYLA SLOGAN ATTILAR

2019 yılının ilk dakikaların Taksim Meydanı'nda bir Türk genci tarafından çekilen görüntüler ise sosyal medyada yeni yılın en çok izlenen videosu oldu. Saatler içinde binlerce kişi tarafından paylaşılan görüntüde, Taksim Meydanı'nda halay çekip Suriye bayraklarıyla sloganlar atarak yeni yılı coşkuyla kutlayan Suriyeliler yer alıyor. Ancak kutlama yapan kalabalığın arasında hiç Türk vatandaşının olmaması dikkat çekiyor.

Taksim Meydanında Afgan, Pakistan ve Suriyeli İşgali... Eğlencelerde olay çıakrtan çok sayıda yabancı uyruklu gözlatına alındı..

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

2019'un ilk dakikalarında Taksim Meydanı'nda çok sayıda yabancı uyruklu şahıs meydandaki kadınalrı taciz ettikleri gerekçesiyle gözlatına alındı. İddiaya göre, Suriye uyruklu olduğu öğrenilen 23 yaşındaki M.Z. isimli şahıs 2 kadını taciz etti. Şahıs, Meydanda bulunan Güven Timleri tarafından gözaltına alındı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin