Süper Lig'de şampiyon kim olacak: Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir, Fenerbahçe


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Süper Lig'de şampiyon kim olacak: Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir, Fenerbahçe

Son dakika... heyecan dorukta Süper Lig'de şampiyon kim olacak: Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir, yoksa Fenerbahçe mi. İşte Puan Süper Lig Puan durumu ve tüm ihtimaller..

Takip Et

ŞAMPİYONLUK YARIŞI BU GECE SONA ERECEK.. PEKİ KİM ŞAMPİYON OLACAK

Şampiyonluk yarışında 4 takım var: Galatasaray, Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe. Galatasaray, Göztepe deplasmanından 1 puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Puanları birbirlerine çok yakın olan takımların arasında şampiyonu averaj da belirleyebilir. İşte 4 takım arasındaki tüm averaj hesapları:

Artık sadece saatler sonra Süper Lig şampiyonu belli olacak ve o takım yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde direkt gruplara katılacak.

Ve herkes birbirine artık şu soruyu soruyor; "Kim şampiyon olacak?" Lider Galatasaray, takipçileri Beşiktaş, Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe... Zirve mücadelesindeki heyecan nefes kesiyor... Avrupa’da şampiyonlar şimdiden belli olurken, Süper Lig’in üstünde mücadele kıran kırana sürüyor… Mevcut puan durumuyla birlikte averaj hesapları da masaya yatırılıyor...

Süper Lig Puan Durumu
Puan Durumu İçin Tıklayınız

İŞTE TÜM AVERAJ İHTİMALLERİ:

GALATASARAY'A 1 PUAN YETECEK: Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak. Galatasaray, Göztepe deplasmanından en az 1 puan bile alması durumunda 2017-2018 sezonu şampiyonu olacak. Averaj hesaplamalarına gerek kalmayacak.

GALATASARAY - BAŞAKŞEHİR: Galatasaray, Medipol Başakşehir'i 2-0 yendi ama sezonun ilk yarısında rakibine 5-1 yenilmişti. Cimbom, rakibine karşı ikili averajda üstünlük sağlayamıyor. Son maçların ardından bu iki takımın puanları eşit kalırsa şampiyon Başakşehir olacak. Galatasaray 72, Başakşehir 69 puanda.

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ: Medipol Başakşehir, Beşiktaş ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Seyircisi önünde 1-0 kazandı ve ikili averajda üstün.

BAŞAKŞEHİR - FENERBAHÇE: Fenerbahçe'yi, Kadıköy'de 3-2 yenen M.Başakşehir, karşı kıyıya geçince sarı lacivertlilere 2-0 kaybetti. İkili averaj Fenerbahçe'de.

GALATASARAY - FENERBAHÇE:  İki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe iki maçı da golsüz tamamladı. Bu durumda sezon sonunda olası bir eşitlik halinde puan durumunda üstte olacak takımı gol averajı belirleyecek. Son hafta itibariyle Cimbom + 41, Fenerbahçe ise + 34 averaja sahip.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY: İlk yarıda sarı kırmızılılar deplasmanda rakibine 3-0'la boyun eğdi. İkinci maçı ise Galatasaray 2-0 kazandı. 2'li averajda Beşiktaş üstün durumda.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE: Bu iki ezeli rakip arasında bu sezon oynanan Süper Lig maçlarına bakalım... İki dev de seyircisi önünde galip geldi. Kadıköy'de 2-1 Fenerbahçe güldü. Deplasmanda ise Beşiktaş'a 3-1 kaybedip, evine döndü. Tabloya bakınca ikili averaj üstünlüğü Beşiktaş'ın.

BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE: Bu doğrultuda tüm maçlar tamamlanınca, Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında üçlü averaj hesabına göre Başakşehir ilk sırada yer alan takım olacak.

GALATASARAY, BAŞAKŞEHİR VE BEŞİKTAŞ: Peki bugün puan cetvelinde ilk üçte yer alan Galatasaray, Medipol Başakşehir ve Beşiktaş üçlü averajda ne durumda.... Başakşehir bu rakiplerine karşı 4 maçta 7 puan aldı. Beşiktaş 4, Galatasaray ise 6 puanda. Başakşehir üstün durumda.

BAŞAKŞEHİR, GALATASARAY VE FENERBAHÇE: Diğer bir ihtimal hesabı daha var... Başakşehir, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki üçlü averaj hesabında ise durum şu... Başakşehir çok avantajlı. Fenerbahçe bu iki rakibiyle maçlarını bitirdi ve 5 puanı var. 6 puan ise Başakşehir'in cebinde. Galatasaray ise Fenerbahçe gibi 5 puan çıkarabildi... Bu durumda da mutlu son Başakşehir'in...

DÖRT TAKIM AYNI PUANDA OLURSA? Ve son ihtimal, dörtlü averaj... Şampiyonluk yarışında son düdük çaldı. Puan durumunda 4 takımın puanı eşit... Bu durumda avantaj Medipol Başakşehir'in...

 

İŞTE LİGİN ZİRVESİNDEKİ 3 BÜYÜKLER VE BAŞAKŞEHİR'iN KALAN MAÇLARI:

- GALATASARAY'IN KALAN MAÇI: 72 PUAN - Göztepe
- FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇI: 69 PUAN - Karabükspor, Konyaspor
- BAŞAKŞEHİR'İN KALAN MAÇI: 69 PUAN - Kasımpaşa
- BEŞİKTAŞ'IN KALAN MAÇI: 68 PUAN - Sivasspor

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin