Süleyman Soylu ve eşi corona virüse yakalandı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Süleyman Soylu ve eşi corona virüse yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu'nun corona virüs testi pozitif çıktı. Ankara'da bir hastanede tedavi altına alınan Soylu'nun bu nedenle depremin ardından İzmir'e gidemediği öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın da corona virüse yakalandığı öne sürüldü.

Takip Et

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu’nun korona virüs testi pozitif çıktı. Ankara’da bir hastanede tedavi altına alınan Soylu’nun bu nedenle depremin ardından İzmir’e gidemediği öğrenildi.

Daha önce Elazığ’da yaşanan depremin ardından Soylu bölgeye hızla intikal etmişti. Hatta bölgede sedye taşıyan Soylu, depremzedelerle iç içe bir görüntü vermişti.

Süleyman Soylu ve eşi corona virüse yakalandı
Süleyman Soylu ve eşi Hamdiye Soylu

Ancak İzmir depreminin ardından tersi bir durum ortaya çıktı. Birçok bakan hızla İzmir’e giderken Soylu deprem bölgesinde görülmedi. Bu nedenle sosyal medyada pek çok kişi “Süleyman Soylu nerede” sorusunu sordu.

İçişleri Bakanlığı görevlileri konuyla ilgili konuşmazken OdaTV’de yer alan haberde, Süleyman Soylu’nun virüse yakalandığı öne sürüldü.

İBRAHİM KALIN DA POZİTİF İDDİASI

Odatv’nin edindiği bilgiye göre Ankara’da artan vakaların bir diğer mağduru da Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın. Kalın’ın da koronavirüs testinin pozitif çıkması sebebiyle karantinada olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin