Süleyman Soylu canlı yayında İsmail Saymaz ve Merdan Yanardağ'a konuşacak


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Süleyman Soylu canlı yayında İsmail Saymaz ve Merdan Yanardağ'a konuşacak

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in hedefindeki İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Habertürk TV'de canlı yayına çıkacak. Soylu'nun katılacağı yayında gazeteciler İsmail Saymaz ile Merdan Yanardağ da bulunuyor.

Takip Et

Sedat Peker'in açıklamalarının ardından tartışmalar devam ederken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu akşam Habertürk TV'de canlı yayına katılacak.

Habertürk TV, Soylu'nun bu akşam saat 21.00'de Kübra Par'ın programına katılarak, canlı yayında Merdan Yanardağ, İsmail Saymaz, Veysi Ateş ve Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayacağını duyurdu.

Soylu'nun Peker'in ifşaatlarıyla gündeme oturan konulara vereceği yanıtlar merak ediliyor. Peker 16 Mayıs'ta yayımladığı beşinci videosunda İçişleri Bakanı Soylu'ya hitaben, "Her hafta canını bir kere yakacağım" demişti. 13 Mayıs'ta yayımladığı dördüncü videoda ise İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisiyle ilgili olarak, "Ben onu severim" dediğini ve kendisine koruma polisi verdiğini iddia etmişti. Peker'e yanıt veren Soylu ise "Aylardır bu senaryonun bu noktaya geleceğini bekliyordum" demiş ve Peker'in iddialarını yargıya taşıyacağını söylemişti.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin