Üniversiteli Şule Çet Cinayetinde İstenden Ceza Belli Oldu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Üniversiteli Şule Çet Cinayetinde İstenden Ceza Belli Oldu

Son dakika Haberi.. İntihar ettiği öne sürülen Üniversite öğrencisi Şule Çet davasında flaş gelişme.. Ankara'da lüks bir plazanın 20'inci katından düşerek yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili soruşturma tamamlandı.. Hazırlanan İddianamede sanıklar Berk Akand ve Çağatay Aksu için 'cinayet', 'ırza geçme' ve 'hürriyeti tahdit' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39 yıla kadar hapis ceza istendi. Şule'nin ailesi kızlarının, tecavüze uğradıktan sonra aşağıya atıldığı iddiasında bulunuyordu..

Takip Et

Ankara'da lüks bir plazanın 20'inci katından düşerek yaşamını yitiren üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili soruşturma tamamlanarak iddianame düzenlendi. İddianamede sanıklar Berk Akand ve Çağatay Aksu  için 'cinayet', 'ırza geçme' ve 'hürriyeti tahdit' suçlarından ceza istendi.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET VE 30 YILA KADAR HAPİS

 Hazırlanan İddianamede sanıklar Berk Akand ve Çağatay Aksu  için 'cinayet', 'ırza geçme' ve 'hürriyeti tahdit' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 39 yıla kadar hapis ceza istendi. Şule'nin ailesi kızlarının, tecavüze uğradıktan sonra aşağıya atıldığı iddiasında bulunuyordu..

Şule Çet cinayetinde flaş gelişme
Şule Çet cinayetinde flaş gelişme

Şule'nin ailsei kızlarının tecavüze uğradıktan sonra aşağıya atıldığı iddiasınd abulunuyordu.. 

İLGİLİ HABER

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili soruşturmayı tamamlayarak hazırladığı iddianameyi mahkemeye gönderdi.
Üniversite öğrencisi Şule Çet'in ölümüyle ilgili iddianamede, iki sanık için "cinayet", "ırza geçme" ve "hürriyeti tahdit" suçlarından ceza istendi.

Şule Çet cinayetinde flaş gelişme
Şule Çet cinayetinde flaş gelişme
İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin