Sözcü Gazetesi kapatıldı mı? Sözcü'ye neden girilmiyor


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Sözcü Gazetesi kapatıldı mı? Sözcü'ye neden girilmiyor

Sözcü gazetesine neden girilmiyor? Muhalif basının son kalesi Sözcü'ye yaklaşık yarım saattir erişim sağlanamıyor. Sözcü'nün internet sitesine erişim sağlanamayınca sosyal medyada ve kamuoyunda büyük bir paniğe neden oldu. Sözcü Susturuldu mu? "Sözcü Kapatıldı mı" soruları sosyal medyada bir anda gündem oldu ve kısa sürede Sözcü TT oldu.. 19 Mayıs tarihinde Türkiye gündemine bomba gibi düşen, Sözcü Gazetesi'nin de #SözcüSusarsaTürkiyeSusar başlıklı manşetiyle duyurduğu operasyon haberi dünya gündemine oturmuştu. Peki Sözcü'ye neden ulaşılamıyor?

Takip Et

Son dakika.. Sözcü gazetesi kapatıldı mı?  Sözcü Gazetesi susturuldu mu? Muhalif basının son kalesi Sözcü Gazetesi'ne yaklaşık yarım saattir erişim sağlanamıyor.

SÖZCÜ'NÜN DNS SERVERLERİNDE YAPILAN BAKIM NEDENİYLE ŞU SIRALARDA ERİŞİM SAĞLANAMIYOR...

SÖZCÜ GAZETESİNE NEDEN GİRİLMİYOR? SÖZCÜ GAZETESİ KAPATILDI MI? Sözcü gazetesine şu sıralarda girilemiyor. Siteye girenler "Bu mesajı görüyorsanız lütfen bize web@sozcu.com.tr adresinden ulaşın" mesajıyla karşılaştı. Sözcü gazetesinin internet sitesinde yaşanan kesintinin server merkezli olduğu tahmin ediliyor. Soyla medyada 'Sözcü KHK ile kapatıldı' iddiaları asılsızdır.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin