Son dakika: Tank Palet Fabrikası için eylem kararı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Tank Palet Fabrikası için eylem kararı

CHP genel başkan yardımcıları ve çok sayıda milletvekili Tank Palet Fabrikası'nın ASFAT formülüyle KATAR'a devrini protesto için bugün (20 Ağustos Salı günü) saat 18.00'de Adapazarı Kent Meydanı'nda oturma eylemi yapacak.

Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi, Katar'a devri gündemde olan Tank Palet Fabrikası için harekete geçti... Bugün saat 18:00'da geniş katılımlı yapılacak..

Sakarya’da bulunan Tank Palet Fabrikası’nın, ASFAT formülüyle özel sektöre devrinin 21 Ağustos’ta gerçekleştirileceğine ilişkin bilgiler üzerine CHP, harekete geçti.

"EYLEM KARARI ALINDI"

Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre; CHP Merkez Yürütme Kurulu’nda konuyu masaya yatıran partililer, oturma eylemi kararı aldı. CHP TBMM Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, “CHP’nin 8 genel başkan yardımcısı, salı günü saat 18.00’de Adapazarı kent meydanında 12 saatlik oturma eylemi başlatacak. Eylem sabah 06.00’da son bulacak” dedi.

VATANDAŞLARIN DA KATILMASI BEKLENİYOR

Tank Palet Fabrikası’nın satışına başından beri karşı çıkan CHP’nin eylemine vatandaşlardan da büyük katılım bekleniyor. Çok sayıda milletvekilinin de eylemde hazır bulunacağını belirten CHP’li Özkoç, devir işine başından beri şiddetle karşı olduklarını dile getirdi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin