Son dakika: Radamel Falcao Galatasaray'da


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Radamel Falcao Galatasaray'da

Radamel Falcao transferinde son dakika gelişmesi... Galatasaray, Monaco ile Radamel Falcao'nun transferi konusunda anlaşma sağladı. Kolombiyalı yıldız, özel uçakla ailesiyle beraber İstanbul'a gelecek.

Takip Et

Son dakika haberine göre; Galatasaray, Monaco ile Radamel Falcao'nun transferi konusunda anlaşma sağladı.

Falcao’nun öğlen saatlerinde Galatasaray 2’nci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile birlikte özel uçakla İstanbul’a gelmesi bekleniyor.


Galatasaray, Falcao transferini günler öncesinde hazırlanan özel video ile duyuracak. UltrAslan'ın tarihinin en büyük transfer karşılamasını Falcao ile yapacağı öğrenildi. Galatasaraylı taraftarların, havalimanına akın etmesi bekleniyor.

Son dakika: Radamel Falcao Galatasaray'da
Son dakika: Radamel Falcao Galatasaray'da

Galatasaray transfer haberlerden kısa süre sonra sosyal medya hesabından tarafı heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu

BONSERVİS ÖDENMEYECEK

Radamel Falcao ile görüşmelere ilk başlanan zamanlarda Galatasaray Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak ile birlikte çekilmiş fotoğrafı sosyal medyaya düşen, bu gelişmeden sonra Monaco’nun bonservis bedeli istemeye başladığı Radamel Falcao için Galatasaray’ın, bonservis bedeli ödemeden anlaşma sağladığı öğrenildi. Galatasaray’ın, Monaco’ya sonraki satıştan yüzde 50 pay vereceği belirtildi.

Galatasaray, Radamel Falcao ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı. 33 yaşındaki yıldız golcü yıllık 5 milyon Euro+bonuslar karşılığında Galatasaray’a “Evet” dedi.

Radamel Falcao, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde tur atlaması durumunda ise 1.5 milyon Euro daha kazanacak.

GALATASARAY RESMEN AÇIKLADI

Galatasaray, profesyonel futbolcu Radamel Falcao'nun transferi için futbolcu ve kulübü AS Monaco FC ile görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.

Galatasaray Kulübü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Profesyonel futbolcu Radamel Falcao García Zárate’nin Kulübümüze transferi konusunda futbolcu ve kulübü AS Monaco FC ile resmi görüşmelere başlanmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Menajer Ahmet Bulut, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla transferi bir anlamda doğruladı. Ahmet Bulut, Radamel Falcao ile çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

 

 

Son dakika: Radamel Falcao Galatasaray'da
Son dakika: Radamel Falcao Galatasaray'da
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin