Son dakika: Raco da temizlendi! 'etkisiz terörist' sayısı: 2434 oldu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Raco da temizlendi! 'etkisiz terörist' sayısı: 2434 oldu

Son dakika haberi.. Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin'de terör örgütleri PKK/KCK/YPG ve IŞİD'e karşı destan yazmaya devam ediyor.. Bazı hain pusularda açılan ilk ateş sonucu şehit verilse de, kahraman askerlerimiz kararlılıkla terörün üzerine gitmeye devam ediyor. TSK, bugün yaptığı açıklama, etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2.434'e yükseldiğini duyurdu. Öte yandan Anadolu Ajansı (AA) az önce Afrin yolunda stratejik öneme sahip Raco beldesinin de terörden temizlendiğini son dakika gelişmesi olarak duyurdu.. Çatışmaların yer yer sürdüğü operasyonda ÖSO üyeleri, rejim bayrağını indirdi.

Takip Et

Son dakika haberi! Mehmetçik, Afrin'de etkisiz hale getililen terörist sayısını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, hudutlar ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde PYD/YPG/PKK/KCK ve IŞİD'e mensup teröristleri etkisiz hale getirmek, dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak amacıyla 20 Ocak'ta başlatılan harekat sürüyor.

Harekatın başlangıcından bu yana etkisiz hale getirilen terörist sayısı 2434 oldu.

Raco Merkezi ele geçirildi Suriye Afrin TSk

RACO DA TEMİZLENDİ!

Anadolu Ajansı son dakika olarak duyurdu... Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Zeytin Dalı Harektı'nda Afrin'in Raco belde merkezini ele geçirdi.

SABAHIN ERKEN SAATLERİNDE OPERASYON

TSK ve ÖSO, Afrin'in kuzeybatısındaki Raco belde merkezine sabahın erken saatlerinde operasyon başlattı. Terör örgütü YPG/PKK-DEAŞ, şiddetli çatışmalardan sonra belde merkezinden çekilmeye başladı.

Raco Merkezi ele geçirildi Suriye Afrin TSk

ÖSO unsurları ele geçirdikleri belde merkezinin büyük bölümünü kontrollerine alırken, az sayıdaki noktada direnmeye çalışan kadın teröristlerle yer yer çatışmalar yaşanıyor.  Belde merkezinde mayın arama ve temizleme çalışmaları da sürüyor. 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin