Son dakika: Osman Sarıgün Serbest Bırakıldı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Osman Sarıgün Serbest Bırakıldı

Son dakika: Osman Sarıgün Serbest Bırakıldı.. Ankara'nın Çubuk ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırı olayında gözaltına alınan 8 kişi dün serbest bırakılmıştı. Gözaltı süresi uzatılan ve grup içinde yer alan ve yumruk atan Osman Sarıgün de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu kararla birlikte, Ana Muhalefet Partisi CHP Lideri Kılıçdaroğlu, TBMM Başkan Vekili Levent Gök ve bazı CHP'li milletvekillerine yönelik linç girişimine ilişkin herhangi bir tutuklama işlemi yapılmamış oldu..

Takip Et

Son dakika... Ankara'nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldıran grup içinde yer alan ve yumruk atan Osman Sarıgün, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün, Çubuk Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek yeniden adliyeye sevk edildi. Jandarma ekiplerince adliyenin arka kapısından içeri alınan Sarıgün, savcılık sorgusuna alındı.

Son dakika: Osman Sarıgün Serbest Bırakıldı
Son dakika: Osman Sarıgün Serbest Bırakıldı

SERBEST BIRAKILDI

Ankara’nın Çubuk ilçesinde şehit cenazesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na saldıran grup içinde yer alan ve yumruk atan Osman Sarıgün, mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin