Son dakika: Nuriye Gülmen Gözaltına alındı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Nuriye Gülmen Gözaltına alındı

KHK ile kamu görevinden ihraç edilen ve uzun süre açlık grevi yapan Nuriye Gülmen, sosyal medya hesabından, "Arama kararım olduğu söylenerek belko'dan indirildim. Karakola götürülüyorum" dedi.

Takip Et

OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile kamu görevinden ihraç edilen ve işine dönmek için uzun süre açlık grevi yapan Nuriye Gülmen, hakkında arama kararı bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

'KARAKOLA GÖTÜRÜLÜYORUM'

Gülmen, sosyal medyada yaptığı paylaşımda, 'Arama kararım olduğu söylenerek belko'dan indirildim. Karakola götürülüyorum.' ifadelerini kullandı.

GÜLMEN, KİMLİK KONTROLÜ İÇİN DURDURULDU

Esenboğa Havalimanı'na giden Gülmen, Pursaklar ilçesindeki polis arama noktasında, kimlik kontrolü için durduruldu.

NURİYE GÜLMEN, GÖZALTINA ALINDI

Kimlik sorgusunda, Ankara 35. Asliye Ceza Mahkemesince, 'Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu'na muhalefet' suçundan arandığı belirlenen Gülmen, gözaltına alındı.

'SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYE OLMAK' SUÇUNDAN 6 YIL 3 AY HAPİS CEZASI ALMIŞTI

Pursaklar İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Gülmen, buradaki işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

OHAL kapsamında çıkarılan KHK ile kamu görevinden ihraç edilen Nuriye Gülmen, bir süre açlık grevi yapmış, 'silahlı terör örgütüne üye olmak' iddiasıyla yargılandığı davada, bu suçtan 6 yıl 3 ay hapis cezası almıştı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin