Son dakika: Mansur Yavaş'ın Başkanlığı Kesinleşti


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Mansur Yavaş'ın Başkanlığı Kesinleşti

Son dakika.. YSK, AKP'nin Ankara'da 13 ilçede oyların tamamının tekrar sayılması talebini reddetti. Geçtiğimiz günlerde açıklama yapan AKP bütün ilçelerde yeniden sayım yapılması için İl Seçim Kuruluna müracaat edeceklerini söylemişti. Bu karar ile Mansur Yavaş'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı kesinleşmiş oldu.. Gelen Son dakika bilgisine göre Mansur Yavaş, yarın saat 11:00'da mazbatasını aldıktan sonra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkacak

Takip Et

YSK, AKP'nin Ankara'da 13 ilçede oyların tamamının tekrar sayılması talebini reddetti. Ankara İl Başkanlığı tarafından Ankara’nın 25 ilçesinde büyükşehir belediye başkan adaylığı seçiminde kullanılan oyların yeniden sayımına ilişkin yapılan başvuru sonuçlandı.

YSK'DAN DA REDDEDİLDİ
AK Parti, İl Seçim Kurulu'nun oyların sayımını ret kararına karşı YSK'ya da itiraz etti. Yaşanan bu gelişmenin ardından YSK son sözü söyledi ve AK Parti'nin Ankara'da 13 ilçe için yaptığı başvuru reddedildi.

İLGİLİ HABER

Ankara’da seçim sonrası AKP İl Başkanlığı tarafından yapılan itiraz sonrası, bazı ilçelerde geçersiz oylar yeniden sayılmıştı. YSK, AKP’nin Ankara’da 13 ilçede oyların tamamının tekrar sayılması talebiniyse reddetmişti. 

BAŞKAN YAVAŞ YARIN MAZBATASINI ALACAK

Ankara'da resmi olmayan sonuçlara göre seçimi önde tamamlayan Millet İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş'ın yarın mazbatasını alacağı bildirildi.

Son dakika: Mansur Yavaş'ın Başkanlığı Kesinleşti
Son dakika: Mansur Yavaş'ın Başkanlığı Kesinleşti

ANITKABİR'E ÇIKACAK

Millet İttifakı’nın CHP’li adayı Mansur Yavaş’ın basın birimden yapılan yazılı açıklamaya göre; Mansur Yavaş’ın yarın saat 11.00’da mazbatasını alacağı bildirildi. Açıklamada, Yavaş’ın daha sonra Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne geçerek devir teslim törenine katılacağı, ardından Anıtkabir’i ziyaret edeceği belirtildi. Mansur Yavaş, 16.30’da ise belediye önünde vatandaşlara seslenecek.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin