Son dakika: Asker uğurlaması kana bulandı: 3 ölü 13 yaralı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Asker uğurlaması kana bulandı: 3 ölü 13 yaralı

Son dakika: Katliam gibi Kaza! Çok Sayıda ölü ve yaralı var.... Adana'da servis midibüsü ile iş makinesiyle çarpıştı.. Adana’da asker uğurlaması sırasında midibüs ile iş makinası kafa kafaya çarpıştı. Askere uğurlanacak olan Haydar Ateş Dahil 3 kişinin hayatını kaybettiği 13 kişinin yaralandığı kazada ölenlerden birisinin de askere uğurlanan genç olduğu öğrenildi.

Takip Et

Son dakika: Katliam gibi Kaza! Çok Sayıda ölü ve yaralı var..

Adana'da servis midibüsü ile iş makinesiyle çarpıştı, çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtildi.

Kaza, Yüreğir ilçesi Solaklı Mahallesi Karataş yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, asker uğurlaması olan Haydar Ateş’in ailesine Karataş Belediyesi tarafından midibüs tahsis edildi. Ailecek 01 C 9242 plakalı midibüse binerek Karataş ilçesinde Adana Merkez otogarına doğru Haydar Ateş’i askere uğurlamak için yola çıktı.

Son dakika: Katliam gibi Kaza! Çok Sayıda ölü ve yaralı var..
Son dakika: Katliam gibi Kaza! Çok Sayıda ölü ve yaralı var..

Adana merkezine doğru yola çıkan 01 C 9242 plakalı midibüs, İ.Ç’in yönetimindeki ters yönde ilerleyen kepçe ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle midibüs yan devrildi.

3 KİŞİ ÖLDÜ, 13 YARALI VAR..

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araç altında sıkışan, Haydar Ateş, Elzem Ateş ve Murat Kazım Aydın’ı çıkardı. Sağlık ekipleri yaptığı incelemede Haydar Ateş, Elzem Ateş ve Murat Kazım Aydın’ın öldüğünü belirledi. Kazada yaralanan 13 kişi ise kentteki hastanelere kaldırıldı.

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde Solaklı Mahallesi Karataş yolu üzerinde meydana gelen kazada servis midibüsü ile iş makinesiyle çarpıştı.

Midibüsün devrildiği kazada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtildi.

Kazanın ardından bölgeye polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin