Son dakika: İstanbul Sarıyer'de sel! Çayırbaşı Tüneli ulaşıma kapandı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: İstanbul Sarıyer'de sel! Çayırbaşı Tüneli ulaşıma kapandı

Son dakika haberi.. Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul'da bugün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji, özellikle Sarıyer'de sel olabileceği uyarısında bulunduğu dakikalarda, ilçede bulunan Çayırbaşı Tüneli sağanak yağış ve oluşan sel nedeniyle ulaşıma kapatıldı. Tünelin girişinde iş makineleri temizlik çalışmaları yapıyor.

Takip Et

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamasına göre İstanbul'da bugün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji, özellikle Sarıyer'de sel olabileceği uyarısında bulundu.

ÜLKE GENELİNDE YAĞIŞLI HAVA ETKİLİ OLACAK

Yurdun kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in kıyı kesimleri, Kütahya, Afyonkarahisar, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay ve Gümüşhane çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu, güneydoğu kesimlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Marmara'nın doğusu (Bursa, Kocaeli, Sakarya, Yalova, İstanbul'un doğusu ve boğaz çevresi) ve Batı Karadeniz'de (Zonguldak, Bartın, Düzce, Karabük, Kastamonu, Sinop) yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2), Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yer yer çok kuvvetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerde 4 ila 10 derece azalacak, diğer yerlerde değişmeyecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, güney ve doğu kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında kuvvetlice (30-50 km/sa) esecek

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin