Fatih Terim 1,5 yıllığına yeniden Galatasaray'da


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fatih Terim 1,5 yıllığına yeniden Galatasaray'da

Son dakika.. Galatasaray yeniden Fatih Terim ile anlaştı... Ve Galatasaray Kulübü'nden beklenen oldu. Galatasaray, Terim ile 1.5 yıllığına anlaştı Fatih Terim'de gelişmeler üzerine Twitter hesabı üzerinden 'Nerede Kalmıştık..' mesajı paylaştı..

Takip Et

2-1 kaybedilen Yeni Malatyaspor maçı sonrasında teknik direktör Igor Tudor ile yollarını ayıran Galatasaray, eski teknik direktörü Fatih Terim ile yeniden anlaştı.

Galatasaray Kulübü, teknik direktör Fatih Terim ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. KAP'a açıklanacak.

İlk antrenmanına bugün çıkan Fatih Terim 1549 gün sonra Florya’ya geldi. Tecrübeli teknik adamı tesislerde Başkan Dursun Özbek ve kardeşi Mehmet Özbek karşıladı.

Terim Galatasaray

Terim’in Pazar günü oynanacak Göztepe maçında da sahada olması bekleniyor. KAP’a ‘anlaşmaya varıldı’ bildirisi yapılmadan önce takımı çalıştıramayacak olan Terim 11.00’deki çalışmaya eşofmanlarını giyerek katıldı. Terim’in sahaya indiği sırada yardımcıları yanında yoktu. Florya çalışanları ile tek tek tokalaşan İmparator’un yanında kulüp doktoru Yener İnce yer aldı. Öte yandan deneyimli teknik adamın Milli Takım’da yardımcılığını yapan Levent Şahin de Florya’da görüntülendi.


Son dakika Fatih Terim yeniden Galatasaray'da

TERİM: "NEREDE KALMIŞTIK"

Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği günlerce tartışılan teknik direktör Fatih Terim, resmi Twitter hesabından flaş bir paylaşım yaptı. Galatasaray Kulübü'nü etiketleyen Terim, "Nerede kalmıştık" mesajını gönderdi. Bu mesaj deneyimli teknik adamın dönüş ihtimalinin güçlü olduğunu ortaya çıkardı.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin