Son dakika: Erdoğan talimat vermişti: Fatih Portakal'a soruşturma açıldı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Erdoğan talimat vermişti: Fatih Portakal'a soruşturma açıldı

Son dakika.. Erdoğan'ın hedef gösterdiği bir isim hakkında daha işlem başlatıldı.. FOX Ana Haber'in başarılı sunucusu Gazeteci/Yazar Fatih Portakal hakkında, ana haber bülteninde söylediği sözlere ilişkin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Fatih Portakal'un sunduğu FOX Ana Haber reyting verilerine göre, havuz medyası olarak adlandırılan hükümet yandaşı TV'lerin haber bültenlerinin tamamının toplamından daha fazla izlenme oranlarına ulaşıyordu.

Takip Et

Son dakika.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedef gösterdiği usta sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdar Gezen'in ardından, hedefteki bir diğer usta isim Fatih Portakal hakkında soruşturma açıldı..

Fatih Portakal'ın 10 Aralık 2018 tarihinde FOX TV ana haber bülteninde sarf ettiği sözlerin ardından "Suç işlemeye alenen tahrik" suçundan hakkında soruşturma başlatıldı.

Son dakika: Erdoğan Talimat vermişti: Fatih Portakal'a soruşturma açıldı
Reytingleri altüst ediyor. En çok izlenen ve güvenilen haber programı FOX Ana Haber'e daha önce 3 yayın durdurma ve 1 miyon TL'ye yakın para cezası verilmişti. Hükümetin, 31 Mart yerel seçimler öncesi kendisi gibi düşünmeyen kesimleri sindirme saldırılarından Fatih POrtakal'da nasibini aldı..

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında program CD'sinin RTÜK'ten istendiği, farklı illerden gönderilen 16 şikayet dilekçelerinin de bu soruşturma dosyası ile birleştirildiği öğrenildi.

FOX YAYIN AKIŞI

YANDAŞ MEDYA HABER PROGRAMLARININ TOPLAMI FOZ ANA HABER KADAR İZLENMİYOR

Fatih Portakal'un sunduğu FOX Ana Haber reytin verileirne göre, havuz medyası olarak adlandırılan hükümet yandaşı TV'lerin haber bültenlerinin tamamının toplamında daha fazla izlenme oranlarına ulaşıyordu.
 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin