Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı durumu kritik, iddiası


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı durumu kritik, iddiası

Son dakika: MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığı ve durumu kritik olduğu iddia ediliyor.. 1 Eylül'de Meclis açılış programı da iptal edilmişti.. Bahçeli'nin sağlık durumu ilgili 'durumu kritik' iddialarının arından Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın'dan sert bir açıklama geldi

Takip Et

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin akşam saatlerinde hastaneye kaldırıldığı ve sağlık durumunun kritik olduğu iddia ediliyor.

Sosyal medya ve Ekşi Sözlük’te de Bahçeli’nin sağlık durumu hakkında ciddi iddialar yer alırken henüz Milliyetçi Hareket Partisi’nden bir açıklama gelmedi.

Avrasya Kamuoyu Araştırmaları Merkezi (AKAM) Başkanı Kemal Özkiraz da Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuna ilişkin ciddi söylentiler duyduğunu sosyal medyada paylaştı.

Son dakika: Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı: Durumu kritik iddiası
Son dakika: Devlet Bahçeli hastaneye kaldırıldı: Durumu kritik iddiası

Özkiraz paylaşımında, ”Devlet Bahçeli’nin sağlığını ile ilgili ciddi ve kötü söylentiler duyuyorum. MHP ise bu konuda tatmin edici bir açıklama yapmıyor. Çizgisini beğenmiyorum ama hepimiz insaniz Allah şifa versin.” ifadelerini kullandı.

MHP lideri Bahçeli doktorları izin vermediği için dün Meclis’in açılış törenine katılamamıştı.

SEMİH YALÇIN'DAN AÇIKLAMA:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, parti Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığına ve durumunun kritik olduğuna ilişkin iddiaları yalanladı.
Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığına ve durumunun kritik olduğuna dair iddiaların asılsız olduğunu vurgulayan Yalçın, şöyle devam etti:

"Kemal Özkiraz isimli bir müptezelin odağında olduğu anlaşılan spekülasyon ve kaos amaçlı bu tür uydurma haberlere itibar edilmemelidir. Camiamızda infial yaratmak, fitne ateşini harlamak için ortaya atılmış olan bu maksatlı iddia, alçakça üretilmiş bir yalandan ibarettir.

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu, kendisinin siyasetten uzaklaşmasını umanları ye'se sürükleyecek, meydanı boş bulmayı bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak kadar iyidir."

 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin