Son dakika depremi.. Amasya'da 4.1 şiddetinde deprem!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika depremi.. Amasya'da 4.1 şiddetinde deprem!

Son dakika depremi.. Ağrı'nın ardından bugün yine akşam saatlerinde Amasya'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Amasya'nın yanısıra Çorum ve Samsun'un da bazı ilçelerinde hissedilen depremde ilk belirlemelere göre can kaybı ve hasar meydana gelmedi.

Takip Et

SON DAKİKA DEPREMİ..  AMASYA 4.0 İLE SARSILDI..

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstisisü ise depremin büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. 2018.10.18 tarihinde AKPINAR-GUMUSHACIKOY (AMASYA) bölgesinde ve saat 22:00 sularında bir deprem meydana geldi, bu deprem yerin 5.0 km derinliğinde, 4.1 büyüklüğünde oluştu. Bu depremin harita üzerinde enlemi :40.7165, boylamı ise: 35.2077

Öte yandan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan bilgilendirmeye göre bugün saat 22.00'de merkez üssü Amasya'ya bağlı Gümüşhacıköy ilçesinde Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 6.98 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem  Amasya'nın yanısıra Çorum ve Samsun'un da bazı ilçelerinde hissedildi. Kısa süreli endişiye yolaçan depremde ilk belirlemelere göre can kaybı ve hasar oluşmadı. 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin