Son dakika: CHP-İYİ Parti İttifakında kritik gelişme


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: CHP-İYİ Parti İttifakında kritik gelişme

Son dakika.. CHP-İYİ Parti ittifakında kritik bir gelişme yaşandı ve tarafların yerel seçimlerde yollarını ayıracağı iddia edildi. İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın, Meral Akşener'in, Kemal Kılıçdaroğlu ile ittifak görüşmelerindeki pürüzlerin giderilmesi için tekrar biraraya geleceklerini söyledi..

Takip Et

Sözcü gazetesinin son dakika haberine göre, CHP-İYİ Parti ittifakında kritik bir gelişme yaşandı ve tarafların yerel seçimlerde yollarını ayıracağı iddia edildi.
 

GÖRÜŞME BAŞLAMIŞTI

İYİ Parti’den genel başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu heyet, yerel seçim ittifak görüşmeleri için CHP Genel Merkezi'ne gitti. 

Son dakika: CHP-İYİ Parti İttifakı Başlamadan Bitti!
Son dakika: CHP-İYİ Parti İttifakı Başlamadan Bitti!


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın ve Genel Sekreter Cihan Paçacı’nın da aralarında bulunduğu heyet, seçim ittifak görüşmeleri için CHP Genel Merkezine gitti. İki parti arasında, ittifak çalışmalarıyla ilgili son aşamaların bugünkü görüşmede netleşeceği belirtilmişti. Sözcü gazetesinin son dakika haberine göre, Bir türlü başalamayan Millet ittifakı rafa kalktı..

AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU BİR KEZ DAHA GÖRÜŞECEK

İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Koray Aydın yaptığı açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP Genel Merkezi'ne giderek Kemal Kılıçdaroğlu ile ittifak görüşmelerindeki pürüzlerin giderilmesi için biraraya geleceklerini söyledi

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin