Son dakika: Bodrum'da az önce bir büyük deprem daha oldu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Bodrum'da az önce bir büyük deprem daha oldu!

Son dakika.. Bodrum'da az önce şiddetli bir deprem daha meydana geldi. Bodrum'daki depremin şiddeti ise 5.1. Kandilli'ye göre depremin büyüklüğü 5,1 olarak ölçüldü. AFAD ise büyüklüğü 4,9 olarak duyurdu.

Takip Et

Son dakika. Muğla, Marmaris ve Bodrum bölgeleri peş peşe depremlerle sarsılıyor.

Son olarak yine Muğla’nın Bodrum ilçesinde bir deprem daha meydana geldi. Kandilli'ye göre depremin büyüklüğü 5,1 olarak ölçüldü. AFAD ise büyüklüğü 4,9 olarak duyurdu.

Yerin 9 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Bodrum ve çevresinin yanı sıra İzmir'de de hafif şekilde hissedildi. Kısa süreli olan depremin ilk bilgilere göre herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadığı belirtildi.

Depremin teknik detayları için tıklayın..

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü Richter ölçeğine göre 5.3 olarak açıkladı.

Dün saat 21.25'te de Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Gökova Körfezi açıklarında Richter ölçeğine göre 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti.

VATANDAŞLAR ÇOK SAYIDA DEPREMİ HİSSETMİYOR

Bodrum’da sabaha kadar da bir çok deprem daha meydana geldi. Ancak vatandaşlar bu depremlerin çoğunu hissetmedi. Hayatın normal akışında devam ettiği şehirde eğlence ve etkinlikler hız kesmeden sürüyor.

Svetlana Zakharova Solo Dans Projesi Topluluğu

Dün akşam saatlerinde, yani deprem fırtınasının başladığı anlarda, 15’inci Uluslararası Bodrum Bale Festivali’nde sahne alan Rus ‘Svetlana Zakharova Solo Dans Projesi Topluluğu’nun sergilediği bu görsel şölen vardı…

Bodrum ve Marmaris'te meydana gelen depremler

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin