Son dakika: Bitlis'te Binbaşı Zafer Akkuş ve Hakurk'ta bir uzman onbaşı şehit oldu


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Bitlis'te Binbaşı Zafer Akkuş ve Hakurk'ta bir uzman onbaşı şehit oldu

Son dakika.. acı haberler peş peşe geldi.. Bitlis'in Bölükyazı köyü yakınlarında askeri araca yönelik düzenlenen roketli saldırıda Bitlis Merkez İlçe Jandarma Komutanı Zafer Akkuş şehit oldu.. Irak'ın Kuzeyi Hakurk bölgesinde ise PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada ise Piyade Uzman Onbaşı Mustafa Ünal şehit oldu.

Takip Et

Bitlis’in Bölükyazı köyü yakınlarında askeri araca PKK’lı teröristlerce roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda bir binbaşı şehit oldu, bir güvenlik korucusuyla, araç sürücüsü yaralandı.

Hain saldırı Bitlis merkeze bağlı Bölükyazı mevkiinde meydana geldi. Bitlis Merkez İlçe Jandarma Komutanı Zafer Akkuş'un makam aracına teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda Binbaşı Akkuş ile yanında bulunun şoförü ve koruması yaralandı. Saldırıda ağır yaralanan Binbaşı Akkuş, kaldırıldığı Bitlis Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit düştü.

Şehit Uzman Çavuş Mustafa Ünal’ın cenazesi memleketi Konya’ya gönderildi.

Son dakika: Bitlis'te Binbaşı Zafer Akkuş ve Hakurk'ta bir uzman çavuş şehit oldu
Son dakika: Piyade Uzman Onbaşı Mustafa Ünal şehit oldu

PENÇE HAREKATINDA BİR UZMAN ÇAVUŞ ŞEHİT OLDU

Irak'ın Kuzeyi Hakurk bölgesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada ise Piyade Uzman Onbaşı Mustafa Ünal şehit oldu. Piyade Uzman Onbaşı Mustafa Ünal'ın acı haberi, Konya'nın Çeltik ilçesindeki ailesine ulaştı. Çeltik Kaymakamı Osman Sak, Belediye Başkanı Ali Meşe ve askeri yetkililer, Kaşören Mahallesi'ndeki İsmail ve Fatma Ünal çiftine oğullarını şehadetini bildirdi.Bekar olduğu öğrenilen şehit Ünal'ın cenazesinin yarın öğle namazına müteakip Kaşören Mahallesi'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin