Bağdat ABD elçiliği civarına 3 füze daha: ABD 'İran sorumlu' dedi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Bağdat ABD elçiliği civarına 3 füze daha: ABD 'İran sorumlu' dedi

İran-ABD gerginliğinde son dakika gelişmesi.. Irak’ın başkenti Bağdat’ta 'Yeşil Bölge'deki ABD Büyükelçiliği yakınlarına 3 füze atıldığı bildirildi. Saldırı sonrası ABD elçiliği ve Yeşil Bölge'de siren sesleri duyulurken, ilk belirlemelere göre ölü ya da yaralı olmadığı belirtildi. ABD Savunma Bakanı Esper konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İran, Irak'taki 3 ayrı noktaya 16 kısa menzilli füze atışı yaptı. Saldırıda çadırlar, otopark ve bir helikopter zarar gördü." dedi.

Takip Et

Irak’ın başkenti Bağdat’ta 'Yeşil Bölge'deki ABD Büyükelçiliği yakınlarına 3 füze atıldığı bildirildi. Füzel saldırısının ardından sosyal medyada paylaşılan görüntülere göre, ABD elçiliğinden alarm sesleri yükselmeye başladı.

Reuters’ta yer alan habere göre, füze saldırısı öncesi Yeşil Bölge içinde sirenlerin çaldığı ve füzelerden birinin ABD Büyükelçiliği’nin 100 metre yakınına düştüğü belirtildi.

ESPER: 3 AYRI NOKTAYA FÜZE ATIŞI YAPILDI
ABD Savunma Bakanı Esper konuyla ilgili, "İran, Irak'taki 3 ayrı noktaya 16 kısa menzilli füze atışı yaptı. Saldırıda çadırlar, otopark ve bir helikopter zarar gördü." dedi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin