Nazlı Ilıcak ve Altan kardeşlere verilen Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Onandı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Nazlı Ilıcak ve Altan kardeşlere verilen Ağırlaştırılmış Müebbet Hapis Cezası Onandı

Son dakika: haberi... FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimini önceden bildikleri gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılan Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak’ın da aralarında bulunduğu 6 sanığın cezası İstinaf Mahkemesi tarafından onandı.

Takip Et

Son dakika haberi.... İstinaf Mahkemesi; Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan'ın da aralarında bulunduğu 6 sanığa, yerel mahkemece verilen, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasını onadı..

6 SANIK HAKKINDA KARAR VERİLDİ

2. Ceza Dairesi, tutuksuz sanık Mehmet Altan ile tutuklu sanıklar Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Fevzi Yazıcı, Yakup Şimşek ve Şükrü Tuğrul Özşengül’ün, İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nce “anayasayı ihlal” suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına karşı yaptıkları istinaf başvurularının esastan reddine karar verdi.

Daire, tutuklu sanıklar Ahmet Altan, Nazlı Ilıcak, Fevzi Yazıcı, Yakup Şimşek ve Şükrü Tuğrul Özşengül’ün bu hallerinin devamına hükmetti.

Ceza dairesinin kararıyla, tüm sanıklar hakkında ilk derece mahkemesince “anayasayı ihlal” suçundan verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezaları onanmış oldu.


 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin