Son dakika: Ali Babacan hakkında 'FETÖ dosyası' savcılıkta


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: Ali Babacan hakkında 'FETÖ dosyası' savcılıkta

Son dakika... Yeni parti kurma çalışmalarına hız veren ve bu konu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Ekonomi eski Bakanı Ali Babacan hakkında FETÖ’ye bilerek ve isteyerek yardım ettiği gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunuldu.. Habertürk yazarı Sevilay Yılman, Cumhurbaşkanı Erdoğan parti kurmaması konusunda ikna edemediği Babacan'a Abdüllatif Şener'i hatırlattığını ve 'CHP vekili olmak istiyorsan buyur kur!' dediğini iddia etmişti..

Takip Et

Son dakika gelişmesi: Ali Babacan hakkında 'FETÖ dosyası'

Eski Hazine çalışanı Ali Çevik, eski bakan Ali Babacan hakkında FETÖ’ye bilerek ve isteyerek yardım ettiği gerekçesiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Ali Çevik, Ali Babacan’a son dönemde bakanlık teklifinde bulunulduğu ve yeni parti kuracağı haberleri karşısında rahatsızlık duyduğunu belirtti. Suç duyurusunda bulunan Çevik, Babacan’ın bakanlık yaptığı dönemlerde bürokratik atamalarda ve İzmir Askeri Casusluk Davası kumpası Hazine Müsteşarlığı’nda hayata geçirilmesinde FETÖ’ye bilerek ve isteyerek yardım ettiğini belirtti.

Açıklamada, Ali Babacan’ın kendisine danışman olarak seçtiği hemen herkesin FETÖ ile bağlantısı çıktığı ve bu kişilerin memuriyetten çıkarıldığı ifade edildi

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin