Son dakika! ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika! ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var

Son dakika... ABD'de bir eğlence merkezinde etrafa rastgele ateş açıldı. Saldırıda ölenlerin ve yaralananların olduğu belirtiliyor. Saldırı Florida bilgisayar oyunu turnuvasının yapıldığı yerde düzenlendi. Bilgisayar oyunu oynayan iki genç, online yayındayken öldürüldü..

Takip Et

ABD'de bir eğlence merkezinde etrafa rastgele ateş açıldı. Saldırıda ölenlerin ve yaralananların olduğu belirtiliyor. Saldırı Florida bilgisayar oyunu turnuvasının yapıldığı yerde düzenlendi. 

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Jacksonville polisi, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, olayda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiğini, yaralılar olduğunu belirtti. Yerel basında polis kaynaklarına dayandırılan haberlerde ise saldırıda 4 kişinin öldüğü ve 11 kişinin ise yaralandığı aktarıldı.

Polis, saldırgan olduğundan şüphelenilen bir kişinin ölü ele geçirildiğini, olay yerinde ikinci bir saldırganın olup olmadığının bilinmediğini açıkladı.

TÜM BAĞLANTI YOLLARI KAPATILDI

Polis sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ayrıca bölgede saklanan çok sayıda insana ulaştıklarını belirterek, saklanmaya devam eden kişilerin 911'i arayarak saklandıkları yeri kendilerine iletmelerini istedi. Yetkililer, olay yerine çok sayıda ambulansın yanı sıra itfaiye ve polis sevk edildiğini, bölgedeki tüm bağlantı yollarının araç ve yaya trafiğine kapatıldığını da açıkladı. 

Son dakika! ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var
Son dakika! ABD'de silahlı saldırı: Çok sayıda ölü var
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin