Son dakika: 5 bin 300 kişi bugün umreden dönüyor


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Son dakika: 5 bin 300 kişi bugün umreden dönüyor

Son dakika... Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sağlık Bakanı Koca 'Umreden dönen bir yurttaşımızda corona virüs testi pozitif çıktı..' açıklaması yaptı. Koca'nın açıklamasının ardından tüm dikkatler bugün umreden dönecek olan 5 bin 300 kişiye çevrildi. Diyanet İşleri Başkanı umreden dönecek olanlara ilişkin olarak, 'evlerinizden kesinlikle çıkmayın. bu bir kul hakkıdır' uyarısında bulundu

Takip Et

Son dakika.. 5 bin 300 vatandaşımız bugün umreden yurda dönüyor. Sağlık Bakanı Koca'nın açıklamasına göre dün umreden dönüş yapan bir kişinin corona virüs testi pozitif çıktı. Bu vakayla da Türkiye'deki corona virüslü hasta sayısı 6'ya yükseldi..

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Umreden dönerek bugün yurda giriş yapacak olan 5 bin 300 kişiye uyarıda bulunarak 'Kesinlikle evlerinizden çıkmayınız.. Ziyaretçi kabul etmeyiniz..' ifadelerini kullandı.

Son dakika: 5 bin 300 kişi Umreden dönüyor
Son dakika: 5 bin 300 kişi Umreden dönüyor

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: "Bugün umreden son 5 bin 300 umrecimiz dönüyor. Hem kendi sağlıkları ve hem de çevresindeki insanların sağlıklarını korumak için 14 gün boyunca kesinlikle evlerinden çıkmamalarını ve ziyaretçi kabul etmemelerini yeniden hatırlatmak istiyorum. Bu, bir kul hakkıdır."

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin