Serbest bırakılan Murat Özdemir tekrar gözaltına alındı: Suç Makinesi çıktı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Serbest bırakılan Murat Özdemir tekrar gözaltına alındı: Suç Makinesi çıktı

Son dakika.. Papağana işkence yapan ve infiale yol açan, gözaltı işlemleri esnasında polise de mukavemette bulunan Murat Özdemir, serbest bırakıldı. Özdemir'in linç edilme korkusuyla geceyi karakolda geçirdiği öğrenildi. Serbest bırakılma kararı sosyal medyada anında yankı buldu. 'Dikkat edin, tüm hayvanlar, bizler ve çocuklarımız tehlikede..' yorumları dikkat çekti.. Gelen Son dakiak bilgisisne göre Ancak bu kararın ardından savcıdan yeni talimat geldi. Özdemir yeniden gözaltına alındı.

Takip Et

Son dakika.. Papağana işkence yapan ve infiale yol açan, gözaltı işlemleri esnasında polise de mukavette bulunan Murat Özdemir, serbest bırakıldı. 

ÖZDEMİR SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

MasterChef isimli yarışma programından diskalifiye edilen ve bir papağana yaptığı akıl almaz işkenceyi Instagram'ında yayınladıktan sonra Türkiye'nin gündemine oturan Murat Özdemir suç makinesi çıktı.

Serbest bırakılan Murat Özdemir tekrar gözaltına alındı: Suç Makinesi çıktı
Papağan tedavi altına alındı

Gözaltına alınan Özdemir'in uyuşturucu kullanmak, mala zarar vermek ve aile içi şiddet gibi birçok suçtan sabıkası olduğu öğrenildi. Özdemir'in yargılandığı bir davadan ise 'denetimli serbestlik'le tahliye edildiği belirtildi. İşkenceye maruz kalan papağan tedavi altına alınırken şüpheli Özdemir ise serbest bırakıldı. Ancak tekrar gözaltına alındı

LİNÇ EDİLME KORKUSU VARMIŞ!

Papağana yaptığı işkence videosunu sosyal medya hesabından paylaşarak tüm Türkiye'nin tepkini çeken Murat Özdemir, serbest bırakıldı. Özdemir'in linç edilme korkusuyla geceyi karakolda geçirdiği öğrenildi.
 

İLGİLİ HABER

SAVCILIK İTİRAZ ETTİ

Özdemir'in linç edilme korkusuyla geceyi karakolda geçirdiği öğrenildi. Ancak bu kararın ardından savcıdan yeni talimat geldi. Özdemir yeniden gözaltına alındı.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin