Skandal: Türk Milli Takımı İzlanda'ya alınmadı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Skandal: Türk Milli Takımı İzlanda'ya alınmadı

Son dakika.. Önceki gün dünya şampiyonu Fransa'yı ezici bir üstünlükle 2-0 yenen Türk Milli takımı, salı günü karşılacağı İzlanda maçı için İzlanda'ya gitti. yaklaşık 6,5 saat süren yolculuğun ardından Milli Takımımız bir skandal ile karşı karşıya kaldı. Milli Futbolcu Burak Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Tam 3 saattir de bekliyoruz. Bizi İzlanda’ya almıyorlar. Böyle bekliyoruz 3 saattir ve bizi almıyorlar. paylaşımı yapınca skandalı ortaya çıktı..

Takip Et

Türkiye A Milli Takım, Euro 2020 Elemeleri H Grubu 4. maçında 11 Haziran Salı günü oynayacağı İzlanda maçı için ülkeye uçtu. Yaklaşık 6.5 saatlik yolculuğun ardından İzlanda’ya ulaşan Türkiye A Milli Futbol Takımı, burada akıl almaz bir olayla karşılaştı. Burak Yılmaz’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sonrası ortaya çıkan skandala göre İzlandalı yetkililer, Milliler’i 3 saattir havalimanında beklettiği ortaya çıktı.

BURAK YILMAZ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Burak Yılmaz, yaptığı canlı yayın paylaşımında olayı “6.5 saat yolculuk yaptık. Tam 3 saattir de bekliyoruz. Bizi İzlanda’ya almıyorlar. Böyle bekliyoruz 3 saattir ve bizi almıyorlar” ifadeleri ile duyurdu.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin