Skandal: AKP'nin halka para dağıttığı ortaya çıktı!


yayincilar/sozcu-gazetesi/sozcu-gazetesix60.jpg Kaynak: Sözcü Gazetesi
Skandal: AKP'nin halka para dağıttığı ortaya çıktı!

Seçimlere sayılı günler kaldı. AKP ile ilgili skandal bir iddiada bulunuldu. Gebze'nin Mevlana Mahallesi'nde bir grup AKP'li görevlinin halka para dağıttığı ileri sürüldü. O anları görüntüleyen kişi yaşlı bir teyzeye yaklaşıp, 'Ne oluyor burada' diye sorunca, Teyze, AKP para dağıtıyor. Erdoğan para dağıtıyor.. şeklinde cevaplıyor.. Yaşanan olayla ilgili bir de video yayınlandı.

Takip Et

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan seçimler öncesi dikkat çeken bir olay yaşandı. Gebze’nin Mevlana Mahallesi’nde çekilen bir videoda AKP’nin halka para dağıttı ileri sürüldü.

Görüntülerde, vatandaşların uzun bir kuyruk oluşturduğu görülüyor. Alanda bulunan vatandaşlardan biri de videoda, “Para dağıtıyorlar, Ak Parti, Erdoğan” dediği görülüyor.

Yaşanan olaya İYİ Parti İstanbul milletvekili adayı Murat Ağrıel de tepki gösterdi. Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Ağırel, “Gebze Mevlana Mahallesi… Videoda ki teyze AKP'nin para dağıttığını söylüyor. 24 Haziran'da kaybetme korkusu neler yaptırıyor değil mi? Sayın Savcılar bu suç değil midir?” mesajını paylaştı.

AKP Erdoğan Para Dağıtıyor

Kaynak: Sözcü Gazetesi

Youtube Kanalımızı Takip Edin