Sezen Alkan 8 aylık hamileydi. 4 yaşındaki oğlunun gözü önünde


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Sezen Alkan 8 aylık hamileydi. 4 yaşındaki oğlunun gözü önünde

8 Aylık hamile bir kadın kocası tarafından işlenen yine korkunç bir vahşetin kurbanı oldu.. Kars’ın Sarıkamış ilçesinde inşaatlarda işçilik yapan 30 yaşındaki Barış Alkan, tartıştığı 8 aylık hamile eşi Sezen Alkan´ı, 4 yaşındaki oğlunun gözleri önünde bıçaklayarak katletti, kaçtı. Polis sabah saatlerinde katil zanlısı kocayı bir ağacın kovuğunda kıskıvrak yakalandı..

Takip Et

Korkunç cinayet, dün öğle saatlerinde Sarıkamış Şehitler Mahallesi'nde meydana geldi. İnşaatlarda çalışan 30 yaşındaki Barış Alkan bir süredir aralarında geçimsizlik olduğu öne sürülen 8 aylık hamile eşi 23 yaşındaki Sezen Alkan ile dün, komşularının iddiasını göre her akşam olduğu gibi yine tartıştı. Barış Alkan, 4 yaşındaki oğlunun gözleri önünde hamile eşini bıçaklayarak evden kaçtı. Bağrışmalar ve feryatlar üzerine eve gelen komşuları, genç kadını kanlar içerisinde buldu. Yaralı Sezen Alkan, sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

BEBEK SEZARYENLE KURTARILDI.. SIK SIK KARAKOLA GİDİYORMUŞ.
Ancak Sezen Alkan doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirdi. Kadının karnındaki 8 aylık kız bebek ise operasyonla kurtarılarak müşahade altına alındı. Komşuları çiftin bir süredir geçimsizlik nedeniyle sık sık kavga ettiklerini ve karakola gittiklerini belirttiler. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Koca Barış Alkan Ağaç Kovuğunda yakalandı
Zanlı koca Barış Alkan, saklandığı ağaç kovuğunda polis tarafından kıskıvrak yakalandı

CANİ KOCA AĞAÇ KOVUĞUNDA YAKALANDI

Eşini bıçakladıktan sonra kaçan katil zanlısı koca Barış Alkan Sarıkamış polisinin araması sonucu saklandığı Kızılçam ormanında kıskıvrak yakalandı. Saklandığı ağaç kovuğundan çıkarılan Barış Alkan, Sarıkamış Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin