Sezen Aksu'yu hedef alan Erdoğan'a çok sert tepki


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Sezen Aksu'yu hedef alan Erdoğan'a çok sert tepki

Cuma namazının ardından yaptığı konuşmada ünlü sanatçı Sezen Aksu’yu hedef alan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz; o dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir” ifadelerini kullandı. CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel; 'Türkiye'yi sanatçılarının, aydınlarının, gençlerinin sindirildiği bir 3'üncü dünya ülkesine çevirmenize izin vermeyeceğiz'

Takip Et

Cuma namazını Büyük Çamlıca Camisi'nde kılan AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, namazın ardından yaptığı konuşmada isim vermeden sanatçı Sezen Aksu’yu hedef aldı.

"O CAHİL HAVVA İLE ADEM'E.."

Sezen Aksu, 2017’de yaptığı bir şarkıda geçen "Binmişiz bir alâmate. Gidiyoruz kıyamete. Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e..." sözleri nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı ve yandaşlar tarafından hedef gösterilmişti.

Cuma namazı ardından mihraba çıkarak konuşan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hz. Adem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yer geldiğinde koparmak bizim görevimizdir. Havva validemize kimsenin dili uzanamaz. Onlara da had bildirmek bizim görevimizdir.

CHP'DEN ÇOK SER TEPKİ
CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, sosyal medya hesabından, Sezen Aksu'yu hedef alan Erdoğan'a çok sert tepki gösterdi. Özel, "Türkiye'yi sanatçılarının, aydınlarının, gençlerinin sindirildiği bir 3'üncü dünya ülkesine çevirmenize izin vermeyeceğiz!!!" ifadelerine yer verdi.

Özel'in paylaşımı şu şekilde: 

Karşımızda artık tükenmiş umudunu hamasete gerilim ve şiddete bağlamış bir Tayyip Erdoğan var. Sezen Aksu'yu hedef göstermenize sessiz kalacak değiliz. Türkiye'yi sanatçılarının, aydınlarının, gençlerinin sindirildiği bir 3'üncü dünya ülkesine çevirmenize izin vermeyeceğiz!!!

Şahane Bir Şey Yaşamak kime ait?
Ünlü şarkıcı, besteci ve şarkı sözü yazarı Sezen Aksu'nun 2017 yılında müzisyen Yaşar Gaga ile çıkardığı "Şahane Bir Şey Yaşamak" adlı şarkı Türkiye'de gündem oldu. Şarkıda geçen, "Binmişiz bir alamete. Gidiyoruz kıyamete Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e..." sözleri tartışma yarattı. 

 

Sezen Aksu'yu hedef alan Erdoğan'a çok sert tepki
Sezen Aksu'yu hedef alan Erdoğan'a çok sert tepki
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin