Rezalet! Şeyma Subaşı'nın, Çağatay Ulusoy'la Fotoğrafları Ortaya Çıktı


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Rezalet! Şeyma Subaşı'nın, Çağatay Ulusoy'la Fotoğrafları Ortaya Çıktı

İnternet fenomeni sosyetik Şeyma'nın adı daha ilk bekarlık gününde, iki farklı erkekle anılmaya başlandı.. Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşanan ve adı aşk iddialarına karışan Şeyma Subaşı'nın Çağatay Ulusoy'la birlikte çekilmiş samimi fotoğrafları ortaya çıktı. Twitter'da ise Acun'un, Defne Samyeli'nin küçük kızı Deren Talu'ya ev aldığı iddiaları ve Şeyma Subaşı hakkında iddia edilen Çağatay Ulusoy ilişkisi 'rezillik' olarak yankı buluyor..

Takip Et

Büyük bir aşkla geçtiğimiz Eylül ayında evlenen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, dün 9 yıllık birlikteliklerine noktayı koydu.

Çiftin boşanma haberi gündeme bomba gibi düşerken herkes ayrılığın sebebi ise merak konusu oldu.

EVLİLİĞİN İHANET NEDENİYLE BİTTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın boşanma haberlerinin çıkmasının ardından, evliliğin ihanet nedeniyle bittiği dedikoduları ortada dolaşmaya başladı. 'Gelinim Olur musun?' programı ile tanınan Sinem Umaş, Twitter'da Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un aşk yaşadığını iddia etti.

'ÇAĞATAY ARKADAŞIMDIR'

Bunun üzerine sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Şeyma Subaşı, 'Çağatay Ulusoy'la olan arkadaşlığım yakın çevrem tarafından gayet iyi bilinir. Bu arkadaşlığın başka tarafa çekilme çabası son derece çirkindir' diyerek çıkan iddiaları yalanladı.

FOTOĞRAF AŞK İDDİALARINI GÜÇLENDİRDİ

Ancak açıklamadan sonra Çağatay Ulusoy ve Şeyma'nın birlikte çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. Sosyal medyada yayınlanan bu görüntü aşk iddialarını güçlendirdi.

İşte o fotoğraf;

ACUN ILICALI İLE AŞK İDDİALARINA ADI KARIŞAN DEREN TALU CEPHESİNDEN AÇIKLAMA

Defne samyeli'nin en küçük kızı Deren Talu, çıkan bu iddiaların ardından sosyal medya hesabından, “Çok şaşkın, kırgın ve kızgınım. Acun Ilıcalı annem ve babamın arkadaşıdır. Belki iki kez merhaba demişimdir, o kadar. Londra’ya en son 13 yaşımda ailemle gittim, iddia edilen türde ilişkiler benim hayal bile edemeyeceğim çirkinlikte. Böyle bir şey nasıl olabilir! Hakkımda bu iftiraları üretenleri nefretle kınıyorum. Kimdir ve amaçları nedir bilmiyorum, ailemle yasal haklarımızı savunmak için adalete başvuruyoruz.” açıklamasını yapmıştı.

Talu’nun ardından avukatı da bir açıklama yayınladı.

İşte o açıklama:

“Müvekkilimiz Sn. Deren Talu hakkında, dün ve bugün (26.11.2018) tarihi itibariyle, gerek bazı sosyal medya hesaplarında gerekse bazı internet sitelerinde aslı olmayan ve tamamen itibar zedelemeye dönük birtakım ithamlar ile gerçeğe aykırı haber yapıldığı, işbu gerçeğe aykırı ithamların yayılmasına dönük olarak bazı kişilerce belli bir çaba gösterildiği tespit edilmiştir.

Müvekkilimizin kişilik haklarının bu şekilde keyfi olarak engellenmesine dönük kasti tutum ve davranışlarda bulunanlara itibar edilmemesini, hukuki ve cezai sürecin tarafımızdan ivedilikle başlatılmış olduğunu belirtmek isteriz.

Tüm basın mensuplarından, toplum nezdinde aile değerlerinin, ahlaki ve vicdani değerlerin korunarak haber yapılmasını, basın ilkeleri dikkate alınarak bu tür eylemlere son verilmesi adına gerekli duyarlılığı ve sağduyuyu göstermelerini önemle rica ederiz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur. Deren Talu vekili Av. Dr. Güzide Soydemir.”

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin